Na pewno baterie, a nie akumulatory? Bo to wygląda bardziej na kiepskie akumulatory, które ulegają samorozładowaniu..
Na pewno baterie alkaliczne. Pobór prądu wyłączonego aparatu wynosi aż 2mA.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na pewno baterie, a nie akumulatory? Bo to wygląda bardziej na kiepskie akumulatory, które ulegają samorozładowaniu..
To bierz Sony, oni z bateriami jakieś szaleństwo uprawiają, jak naładuję to mi potrafi 2 tygodnie urlopu wytrzymać... I jak mam 15% baterii to znaczy że jeszcze jakąś imprezkę zdążę obskoczyć.Aparaty jakich firm mają spory pobór prądu w stanie wyłączenia? Mam kompakt Nikona który nie używany rozładowuje baterie w ciągu kilku tygodni. Mam zamiar kupić nowy i nie chcę trafić na podobny bubel.
masakra! tylko wyciagac baterie!Na pewno baterie alkaliczne. Pobór prądu wyłączonego aparatu wynosi aż 2mA.
czyli znowu trzeba wydac wiecej niz myslalem :/
To fakt. Ale stałka czy to 50 czy 30 to i tak mało uniwersalne rozwiązanie. 30mm ani portretu nie zrobisz (bo będziesz musiał modelowi w zęby zajrzeć), ani w małym pomieszczeniu.ale rowniez znacznie wieksze gabaryty i waga.