Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No i na optyczne.pl w testach jednak najlepiej wypada
porównując sample z innymi, zwłaszcza na szumach i jakości obrazu już przy iso3200.
Za canonem również przemawia większy wybór szkieł i światła.
Pterycz.
Łączyłeś obiektywy metodą freelensing?* diyaudio.pl/obrazki.html *
Coś nie poszło, jak by nie współosiowo.
No i ta "winieta".
Ja to takich czulosci nie uzywam nawetale z ciekawosci porownywalem i to, ale nie widze tam przepasci w jakosci, fotki sa podobne.
A ile te szkla kosztuja?no i ile tych szkiel naprawde potrzebujesz?
Ja uwazam, ze aparaty bezlusterkowe daja mozliwosci powrotu do klasycznej, pieknej fotografii, gdzie mozna sie skupic na czyms innym niz zumy, jasnosci obiektywow i inne bajery. Majac aparat bezlusterkowy ze szklem staloogniskowym dostajemy fantastyczne narzedzie fotograficzne. Fotografujac w typowych warunkach nie uzywa sie tych fenomenalnych na pozor wlasciwosci drogich szkiel i aparatow. Poza tym jasnosc obektywu idzie w parze z jego wielkoscia, a nie po to kupuje sie malego bezlusterkowca zeby ladowac wielkie i jasne szkla. Chyba, ze fotografujemy statycznie to co innego. Dla mnie jednak male bezlusterkowce do mozliwosci pracy na ulicy, fotografowania w miejscach, gdzie duzy aparat zwraca za duza uwage. Do tego ultra lekkie body, ktore zawsze mozna miec przy sobie. Dlugo by pisac...