-------------------------------------
kupiłem
całkiem fajniutkie. Przy odsłuchu nie mogłem zbytnio wiedziec jak beda naprawde graly bo staly ... eh nie bede wam mowil

jedno oko na Maroko drugie na Kaukaz

))) obejrzalem, zadnych uszkodzen, "grały" dobrze wiec zaryzykowalem i kupiłem.
wygladaja tak:
By
dvd84, shot with
PENTAX K100D Super at 2009-06-10
By
dvd84, shot with
a graja tak:
By
dvd84, shot with
narazie podłaczone pod Sharpa, jak dam rade wieczorem albo jutro to pod Rotelka podłacze i moze byc lepiej
wygląd trohe jak z MM, ale dobrze wykonane i waża wiecej niz wygląd na to wskazuje. Membrany to jakies siwe/szare tworzywo-papier. Na zdjeciach nie widac ale na zywo jakby lekko posypane brokatem/srebrnym czyms
Grają poprawnie, nic nie za głośno nic nie kłuje w uszy. Schodzą jak na moje lajkowe ucho nawet nisko, ale brakuje troszeczke takiego "tego czegos". Pewnie subik załatwi sprawe.
Odsluchałem
Returns A King z filmu "300"
Remember Me - Josh Groban Tanja Tzarovska z "Troja"
wiec z głosności , jakości , pasma jakie przenosiły to musze powiedziec ze niespodziewalbym sie naprade tego z 16cm głośniczków.
przy Christina Aguilera - oh mother , rozspoznałem nawet ze tam są cymbałki :]
no wiec High End pewnie to nie jest, ale jak na razie mozna tego słuchac i za 400zl to naprawde czegos lepszego złozyc bedzie ciezko.
aha bym zapomnial , musze dorobic kolce i plyte granitowa podłożyc bo sa ciut za niskie. Jak siedzi sie na podłodze to wtedy jest optymalnie ale chcialbym sluchac na sofie :]]
jak młody pójdzie wieczorem spac to sprobuje rozebrac i zanalizowac flaki. Wytlumienie w kazdym razie juz jest.
Pozdrawiam