• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2009

Status
Ten wątek został zamknięty.
dolphin123, to się jeszcze odezwę... Wszsytko zależy od tego czy do szkoły będe musiał jechać...

W 2007 mieliśmy logo ś.p. audiomani + nick. Sprawdziło się. Dzięki temu identyfikarowi dostałem materiały dla prasy. :wink:
Więc może nie kombinujmy:

Tak na "szybciora" w "paincie". :mrgreen:

jakos chyba jako jedyny mialem rok temu identyfikator i nic mi to nie pomoglo :P
dolphin123 napisał:
i logo poprawic markerem bo sie troszke spralo
ja bede w czarnej koszulce wiec markerem loga nie poprawie :roll:

Pawel S. napisał:
..ja jestem normalny i sypiam tylko z moja dziewczyna :P

Dobra propozycja wiec jesli ona nie ma nic przeciwko to my bysmy tez chcieli :)

Kurde a chcialem wykupic pokuj na AS w tym roku ale sie posralo wiec moze na przyszly rok.

A ile osob chce przenocowac w wawce? To moge poszukac cos taniego.

Dla tych co pierwszy raz ida na AS moge tylko powiedziec ze posluchanie tam czegokolwiek graniczy z cudem, jak sie uda zrobic po dwa zdjecia w kazdym pokoju to juz sukces. Jak sie ma konkretny pokuj to mozna go oblegac i wtedy cos sie poslucha ale wszystkiego niestety sie nie da. Duze prezentacje sa na konkretne godziny ale puszczaja swoja muzyke a wazne jest zajecie dobrego miejsca. W malych pokojach to tabuny ludzi sie przetaczaja wiec warunki odsluchowe raczej kiepskie. No i wiekszosc wystawcow nazeka na akustyke pomieszczen.

irek napisał:
Dobra propozycja wiec jesli ona nie ma nic przeciwko to my bysmy tez chcieli
:lol:
irek napisał:
Kurde a chcialem wykupic pokuj na AS w tym roku ale sie posralo wiec moze na przyszly rok.
wiem ze byla o tym mowa juz wczesniej... ale ile za taki pokoj?
bo jakby nie patrzec to tam jest zawsze spora grupa DIYowcow. wiec mozemy zawsze pokazac cos ciekawego ;)

irku, mam nadzieje ze tym razem sie spotkamy na AS ;) (bede pewnie w sobote od rana)

Pawel S. napisał:
jakos chyba jako jedyny mialem rok temu identyfikator i nic mi to nie pomoglo
Ja mialem koszulke diy i identyfikator;p

irek napisał:
Dla tych co pierwszy raz ida na AS moge tylko powiedziec ze posluchanie tam czegokolwiek graniczy z cudem, jak sie uda zrobic po dwa zdjecia w kazdym pokoju to juz sukces
W sobote tak, w niedziele jest juz lajt... malo ludzi, mozna sobie w sobote upatrzec jakies zestawy i wrocic w niedziele tak jak my to zrobilismy.

Ja tez miałem identyfikator.

dokładnie tak jak Maxi pisze,jeśli ktoś chce tam czegoś naprawdę posłuchać niech zostaje do niedzieli,w sobotę upatrujemy sobie sprzęt a w niedziele przychodzimy go "posłuchać",wtedy nawet swoich płyt można.

A ja nie miałem własnych płyt, ale akurat pan z akkusa miał Marcusa Millera "M2" i koncepcyjny wzmacniaczyk podłączony z usherami (8945a z 9950). Tam zagościłem na dłużej. Ale to było w 2007.
Proponuję zebrać się właśnie przed otwarciem AS w sobotę pod "Sobieskim". Jeśli ktoś przyjedzie po otwarciu najwyżej się zdzwonimy.

przemo-lukas napisał:
Proponuję zebrać się właśnie przed otwarciem AS w sobotę pod "Sobieskim". Jeśli ktoś przyjedzie po otwarciu najwyżej się zdzwonimy.
ja juz tam bede od 6 rano :twisted:

Pawel S. napisał:
ja juz tam bede od 6 rano :twisted:
Stan w kolejke :P

przemo-lukas napisał:
Proponuję zebrać się właśnie przed otwarciem AS w sobotę pod "Sobieskim". Jeśli ktoś przyjedzie po otwarciu najwyżej się zdzwonimy
Niektorzy pozniej dojada... np. my w zeszlym roku pozniej przyjechalismy, dlatego nas na "familijnym" zdj nie ma :(

nie ma sensu na otwarcie przychodzić, godzinę później nie ma już kolejki, ew parę osób :P

Można by się umówić na konkretna godzinę i zebrać się w holu na dole lub przed hotelem (w zależności jaka pogoda będzie). Grupowe zdjęcie,chwila na pogaduchy i ustalenie czy się spotykamy gdzieś wieczorem.

Co do hotelu,mamy już jeden upatrzony.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót