Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja bede w czarnej koszulce wiec markerem loga nie poprawie :roll:dolphin123 napisał:i logo poprawic markerem bo sie troszke spralo
Pawel S. napisał:..ja jestem normalny i sypiam tylko z moja dziewczyna![]()
:lol:irek napisał:Dobra propozycja wiec jesli ona nie ma nic przeciwko to my bysmy tez chcieli
wiem ze byla o tym mowa juz wczesniej... ale ile za taki pokoj?irek napisał:Kurde a chcialem wykupic pokuj na AS w tym roku ale sie posralo wiec moze na przyszly rok.
Ja mialem koszulke diy i identyfikator;pPawel S. napisał:jakos chyba jako jedyny mialem rok temu identyfikator i nic mi to nie pomoglo
W sobote tak, w niedziele jest juz lajt... malo ludzi, mozna sobie w sobote upatrzec jakies zestawy i wrocic w niedziele tak jak my to zrobilismy.irek napisał:Dla tych co pierwszy raz ida na AS moge tylko powiedziec ze posluchanie tam czegokolwiek graniczy z cudem, jak sie uda zrobic po dwa zdjecia w kazdym pokoju to juz sukces
ja juz tam bede od 6 rano :twisted:przemo-lukas napisał:Proponuję zebrać się właśnie przed otwarciem AS w sobotę pod "Sobieskim". Jeśli ktoś przyjedzie po otwarciu najwyżej się zdzwonimy.
Stan w kolejkePawel S. napisał:ja juz tam bede od 6 rano :twisted:
Niektorzy pozniej dojada... np. my w zeszlym roku pozniej przyjechalismy, dlatego nas na "familijnym" zdj nie maprzemo-lukas napisał:Proponuję zebrać się właśnie przed otwarciem AS w sobotę pod "Sobieskim". Jeśli ktoś przyjedzie po otwarciu najwyżej się zdzwonimy
wiem. tym razem nie przegapie kolejki i bede pierwszy :twisted:Maxi napisał:Stan w kolejke
no ale jak ja juz bede po 5 w warszawie to co mam robic tyle czasu? :sad:takero napisał:nie ma sensu na otwarcie przychodzić, godzinę później nie ma już kolejki, ew parę osób
to od 5 będziesz w kolejce stał ?Pawel S. napisał:no ale jak ja juz bede po 5 w warszawie to co mam robic tyle czasu? :sad:
Możesz trochę Warszawę zwiedzićPawel S. napisał:no ale jak ja juz bede po 5 w warszawie to co mam robic tyle czasu? :sad: