Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pawel S. napisał:a nie bede bo poprostu nie mam kasy![]()
dzieki za checi ale nie lubie miec dlugow a niestety juz mam :???:irek napisał:o ja Ci pozycze. Choc 8godzin w pociagu to ja bym nawet nie chcial przezyc jakby mi doplacali
Pawel S. napisał:no i 8 godzin w pociagu jest w jedna strone. rok temu nie spalem 47 godzin![]()
dolphin123 napisał:Panowie a jak z noclegami ktoś coś wylukał niedrogo ?
no bez sensu... :neutral:Michał K. napisał:samemu też nie ciekawie tułać się przez pół Polski pociągiem...
irek napisał:i nie dajcie sobie wmowic ze to raj dla sluchaczy bo tam nic nie da sie posluchac, mozna tylko popatrzec.
bez kituYoshi_80 napisał:A jak sie poprosi o kawałek z wieksza ilościa dynamiki i basu to sie jeszcze obrażą, że sie nie znasz na muzyce.
Co to za tajemniczy ruski? Będzie w tym roku?Pawel S. napisał:rok temu u ruska
To chyba ten od oberonów II na SS ,które według wielu na tym forum (w tym mnie) były najlepszymi kolumnami na poprzednim AScolcolcol napisał:Co to za tajemniczy ruski?
dolphin123 napisał:no to 5.06 raniutko wyjazd ciapągiem i 11.15 w Wawie... :smile: