• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2009

Status
Ten wątek został zamknięty.
W tym roku też mam ochotę się wybrać.
Będzie to mój dziewiczy rejs na AS.
Jestem z lubuskiego, prawdopodobnie będę jechał z Rzepina lub okolic
Jest ktoś chętny z tych stron?

melisław napisał:
Możesz trochę Warszawę zwiedzić zacząć od Starego miasta, potem Plac Piłsudzkiego, Ogród Saski, w końcu PKiN i AS
primo - co ja zobacze o tej godzinie? np PeKIN itp beda pozamykane jeszcze :P
secundo - nie pierwszy raz tam bede :P

pogadam jeszcze z bratem o samochodzie...

Pawel S. napisał:
melisław napisał:
Możesz trochę Warszawę zwiedzić zacząć od Starego miasta, potem Plac Piłsudzkiego, Ogród Saski, w końcu PKiN i AS
primo - co ja zobacze o tej godzinie? np PeKIN itp beda pozamykane jeszcze :P
secundo - nie pierwszy raz tam bede :P

pogadam jeszcze z bratem o samochodzie...

polecam zwiedzić centralny otwarty całą dobę :))

melisław napisał:
Atrakcyjne panie po 60-tce ubrane tylko w naręcz czosnku ;)
takero napisał:
są gusta i guściki :P
Ale wampira nie "wyrwą". :lol:
Czekam tylko na propozycję hotelu. Pewnie trzeba będzie zabukowac miejscówki. :wink: Tak więc jeśli ktoś chętny, to proszę się zgłaszać. W grupie raźniej. Zawsze można pobróbować wieczorem DIY z innej beczki :wink:

wiem ze byla o tym mowa juz wczesniej... ale ile za taki pokoj?

Powiedzmy ze miesieczna wyplata :) Mozna liczyc na znizki dla diyowcow czy sponsorow, choc w zeszlym roku bylo strasznie duzo wystawcow wiec nie wiem czy miejsca by starczylo, zobaczymy jak bedzie w tym roku. Czy mlode firmy juz wyginely czy jeszcze zyja.

Nie wiem czy poruszanie sie chmara ludzi to dobry pomysl, pomieszczenia maja ograniczone miejsce i zadko kiedy wciska sie kilka osob. Na wieksze prezentacje sie zmiescimy a na te kameralne wepchniemy :)

Pawel S., bez jaj - 800zł ? To w ogóle ludzie chcą za tyle jeszcze pracować ? I co robią za taką kasę ? :D Poważnie, teraz mało kto chce 1200zł zarabiać...

takero, niestety tak. i za cholere nie da sie wmowic zeby poszukali czegos lepszego. bo "panstwowa" :???:
(mowa oczywiscie netto a nie brutto)

Niestety co roku coś mnie zatrzymuje i nie ma mnie na AS, ale tym razem nawet latające domy mnie nie zatrzymaja ;)
Do zobaczenia!

Pawel S. napisał:
Pawel S., bez jaj - 800zł ? To w ogóle ludzie chcą za tyle jeszcze pracować ? I co robią za taką kasę ? :D Poważnie, teraz mało kto chce 1200zł zarabiać...
nie wiem jak tam w wawie... ale takero, zdziwilbys sie ile osob robi za 900-1000zł...
W pl, jest poprostu makabra i to w sumie przez pracownikow, ze zgadzaja sie robic za takie kwoty... nie robisz ty, na twoje miejsce bedzie paru innych...

Pracowalem na ''wsi'' w LDM-ie to wiem ile tam ludzie zarabiaja i ja z pensja 2kzl bylem krolem a w wawce z taka pensja bylbym biedakiem.
W kazdym razie jestem w stanie poswiecic pare groszy ale to dopiero za rok.

Wlasnie przejzalem CD dolaczane do AUDIO i sa tam relacje ze wszystkich Audio Show wiec jakby ktos chcial chociaz liznac tresci i kilku zdjec to moge udostepnic.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót