Yoshi_80, Mialem byc, niestety plany sie pokrzyzowaly. Mam nadzieje, ze za rok sie uda. Co do TL to widzialem po zdjeciach ze w pokoju Luxman'a staly TL, czy to wlasnie o tych piszesz? Czy ktos moze cos napisac o ich dzwieku?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pogromca mitow napisał:Yoshi_80, Uwazaj zebys nie przeszedl na ciemna strone mocy, strone odgrod, tub, linii transmisyjnych, szerokopasmowcow i wysokiej skutecznosci
MormoN napisał:
Mnie zastanawia co tam pompowali do tych glosnikow tymi wezami za obudowa, jakies szambo czy co? :roll:MormoN napisał:Panowie co to za głośniki??
Pogromca mitow napisał:Mnie zastanawia co tam pompowali do tych glosnikow tymi wezami za obudowa, jakies szambo czy co? :roll:MormoN napisał:Panowie co to za głośniki??
pegelmesser napisał:Przeciez zartował...
Faktycznie, rury podobne do tych co kiedys szambo pompowałem na ulice (jak jeszcze nie było strazy miejskiej i wrednych sasaidów)
Pogromca mitow napisał:Oj Daniel, Daniel, co z Ciebie taki sztywniak?Mysle, ze solidna dawka Latajacego Cyrku Monty Phytona pologlaby Ci sie troszke wyluzowac
Co zlego to nie ja!
MormoN napisał:
RLSy albo Xaviany :razz:lklukasz napisał:panowie to co klonujemy grupowo w tym roku :razz: