Tomek może byś wstawił grupową fotkę co ta blendyna robiła czy nie wyszło? 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
marianie kupuj głośniki i ślij do mnie :biggrin:O proszę, a tutaj monitorki które dla mnie grały najlepiej na tegorocznym AS:
marianie kupuj głośniki i ślij do mnie
Ancient Audio - biorac pod uwage sama konstrukcje i tanie przetworniki gralo to naprawde ok. Taki dzwiek powinny miec topowe zestawy Logitecha. Oczywiscie cena Oslo wcale nie jest niska - jak to zapewnial konstruktor - ale totalnie zawyzona. Tak czy siak gralo ok.
dobra, kto byl na grupowym zdjeciu? - pisac
Zeta Zero - Chyba za duze pomieszczenie na te paczki. Kompletnie nie moj dzwiek, kupa halasu o nic. Do Wilsona to daleka droga.
zrobi się klona 1:1![]()
mariana poznalem, bo swiecil koszulka diyaudio i identyfikatorem sluzbowym
Litosci!! O tej firmie w tym roku nie warto wogole wspominac! Firma lubi wynalazki i kaze sobie slono za nie placic. Ale To badziewie szkoda komentowac ja nawet nie usiadlem do "odsluchu" Jak mozna puszczac muzyke z telefonu komorkowego na takich pierdziawkach na powaznej wystawie sprzetu wysokiej klasy? moja kobita mimo ze sluchu nie ma stwierdzila ze cos trzeszczalo ale myslala ze tak ma byc Ale masz racje mozna ten sprzet porownywac z logitechem i podobnymi
Nie dziek sie liczy! Uwierzysz ze to polska firma? Zwykle poslkie firmy pojawiaja sie i znikaja a tu prosze, jakby to nie gralo ma gosc swoja wizje i to sie liczy, wielki szacun.
ESA widac ze juz dogorywa, jeden wlasciciel czyli zero nowosci
zgadza się ale SS 9700 się nie bawiłem a chciałbymJa wam tylko powiem ze takie klony sa jak kopie obrazow czyli nic nie warte
ja w zeszłym roku nie .zachwyconych tym dzwiekiem.
mi bardziej wpadły w oko chyba z 7 zdjecia!W tym roku hostessy dopisały, i te dwie na mój gust były najładniejsze... zresztą nie tylko dla mnie
mi bardziej wpadły w oko chyba z 7 zdjecia!