Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co do wysokich to się zgadzam w 100 procentach. Nie potrafię pisać poematów o dzwięku - ja to nazwałem wcześniej "za ostrawo na górze"W Akkusie graly podlogowki na dwoch basach Ushera, a mimo to tego basu bylo tak sobie, za to wysokie tony robily wrazenie, tylko troche ich za wiele. Jasna prezentacja lecz chuda na srednicy. Niestety takie brzmienie to bolaczka wiekszosci slupkowych kolumienek.
Jednak co do usherów to mi się one akurat bardzo podobały i basiku nie brakowało.
Tu jest idealny przykład tego, że są różne gusta i to co jednemu podejdzie drugiemu nie musi.
ByliśmyNiektóre kable od hydrantu budziłuy we mnei chęc popukania się w czoło,a le panowie czy ktos był na prezentacji ISOTECa, i jest mi w stanie powiedzieć co ten Pan poza swoim "uzdatniaczem prądu" podłączył pod ten sprzęt? Bo poza rozmyciem się nagle basu różnica szczególnie w przestrzeni była od razu słyszalna. Zaznaczę, że przed marketingowym angielskim bełkotem broniłęm się jak mogłem...
Ja się z tym wszystkim zgadzam jednak o coś innego mi chodziło w mojej wypowiedzi.
A Marian nie wiedział z kim gadalJa sie dowiedzialem na miejscu od lukasza ze sie spoznilem na fote Ale mariana poznalem, bo swiecil koszulka diyaudio i identyfikatorem sluzbowym
To prawdaJa wam tylko powiem ze takie klony sa jak kopie obrazow czyli nic nie warte Magia klona polaga tylko na tym ze widzac cos podobnego probujesz uslyszec dzwiek ktory slyszales przy odsluchu oryginalu. Wlozona robota w klona jest taka sama jak zaprojektowanie swojej wlasnej konstrukcji. A co jest wyzej oceniane, klon czy wlasna konstrukcja to juz chyba nie musze nikomu mowic.
To jest to samo o czym mówiłem w samochodzie apropo szerokopasmówek i ich średnicy, głośników estradowych VS domowych.
Jak już się usłyszy coś co gra "głośno" średnicą (szerokopasmówki), to później takie zwykłe 2way nie ma średnicy.
To samo z kolumnami estradowymi, ktoś kto długo słucha takich kolumn, przeróżnych kolumn (akustyk, technik sceny), to dla niego home audio to zwykłe pierdziawki.
Słaby ten testProsty test, ktory okresli jasno mozliwosci danych konstrukcji. Majac "pod" reka wokaliste czy instrument mozna w kazdym momencie bezposrednio porownac dzwiek na zywo z dzwiekiem odgrywanym. To jakich uzyje sie mikrofonow, wzmakow i kabli nie ma wiekszego znacznia. Maja trzymac jakosc, glosniki zasilalby ten sam dla wszystkich konstrukcji wzmacniacz.
Słaby ten test
To nie dziwne, ze na każdych kolumnach bedzi inaczej
Zmienisz wzmacniacz i znów bedzie co innego
A na żywo inaczej
Więc co on ma udowodnić?
Ale nie jest powiedziane, ze Marianowi podejdzie to samo rozwiazanie co tobie
Ale nie jest powiedziane, ze Marianowi podejdzie to samo rozwiazanie co tobie
O jakiej natarczywości piszesz marianie ?Illuminatory
To jest to samo o czym mówiłem w samochodzie apropo szerokopasmówek i ich średnicy, głośników estradowych VS domowych.
Jak już się usłyszy coś co gra "głośno" średnicą (szerokopasmówki), to później takie zwykłe 2way nie ma średnicy.
To samo z kolumnami estradowymi, ktoś kto długo słucha takich kolumn, przeróżnych kolumn (akustyk, technik sceny), to dla niego home audio to zwykłe pierdziawki.