• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2013

Tomek nie rób z Warszawy slamsow :/
Kto by chciał tego twojego zloma
Poza tym to tylko samochód

Pod hotelem masz parking hotelowy to sobie zaparkujesz

Ja mam pod domem 2 samochodu a w nich sporo sprzętu
Mogę zostawić otwarty i nikt niczego nigdy nie ruszył

---------- Post dodany o 20:52 ---------- Poprzedni post o 20:51 ----------

Masz tez parking strzeżony dokładnie na przeciwko hotelu
Wystarczy przejść przez ulice

---------- Post dodany o 20:53 ---------- Poprzedni post o 20:52 ----------

Na paska było a na ac juz nie? ;) :D

mam ac ;p

---------- Post dodany o 22:01 ---------- Poprzedni post o 22:01 ----------

anyway, nocleg juz mam;)

Ostatnio znajomy z łomży przyjechał skodą żony, na pytanie dlaczego nie swoją 210 :) odpowiedział że bał się że mu ją zwiną w warszawie :D ale jaja, nie wiedziałem że wawa ma taką opinię :D

---------- Post dodany o 23:21 ---------- Poprzedni post o 23:19 ----------

Tomekk_ równie dobrze można powiedzieć że lepiej nie jeździć do Krakowa bo tam kosy sprzedają z nienacka w plecy.. :)

Ostatnio znajomy z łomży przyjechał skodą żony, na pytanie dlaczego nie swoją 210 :) odpowiedział że bał się że mu ją zwiną w warszawie :D ale jaja, nie wiedziałem że wawa ma taką opinię :D

---------- Post dodany o 23:21 ---------- Poprzedni post o 23:19 ----------

Tomekk_ równie dobrze można powiedzieć że lepiej nie jeździć do Krakowa bo tam kosy sprzedają z nienacka w plecy.. :)

u nas w lomzy tez potrafia z pod bloku ukrasc auto wiec nie wiem co kolega taki obsrany :P :P

---------- Post dodany o 10:43 ---------- Poprzedni post o 10:42 ----------

Dobra propozycja.

jeden przystanek tramwajowy do sobieskiego w sumie na piechote z 15min

No to chłopaki ogarniajcie temat, bo jeśli to dobra miejscówka to lepiej szybciej rezerwować.
Róbcie listę.
Jeśli chodzi o mnie to zwiększyły się szanse że pojadę, ale jak na razie nie będę się wpisywał an listę aby później nie robić problemu jak nie pojadę.

Aj, nie możecie się zorganizować. Nawet porządnej listy nie macie. ;)
Więc zacznę:
1. przemo-lukas
2.
3.
I dalej. Dopisywać się. ;P

P.s.
Pawle. Marian wszędzie się zmieści.
Może zająć też miejscówkę w bagażniku paska. To i przypilnuje. ;)

No nie wierze :)
Kto powrócił do.... nasz ;)

Tylko dlaczego tylko i zawsze przed as :(

Pewnie nie elce nie umieją sie zorganizować ;)
Pewnie nawet listu zrobic nie "umio" :D

Ja mam w stolicy rodzine i moglbym sie u nich zatrzymac. Ale za duzo osob obiecalo mi piwo ;)

W tamtym roku tyle osób obiecało mi piwko za zamówienie na Ushery, że powinno mi rąk zabraknąć żeby to zabrać z auta.
No i jakoś się nie doczekałem ani jednego :P Na szczęście Delfin piwko postawił (nie biorący udziału w zamówieniu) - do dziś pewnie wspomina cenę dwóch małych piw w restauracji hotelu Golden Tulip :)

Powrót