• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2013

1. marian
2. przemo-lukas
3. gokar83
4. MariuszElektro + 1 osoba
6. Pawel074 + 1 osoba
8. tomekk_
9. Bocian
10.

Dziękuję wszystkim za przelewy.
Mamy jeszcze jedno miejsce wolne, jeśli ktoś chętny proszę pisać na PW.

Panowie, hostel prosił abym podał dane osobowe osób które będą się meldowały.
Prosił o imię, nazwisko, adres, pesel i numer dowodu.
Wiem że w poprzednich latach były z tym problemy, nie każdy chciał ujawniać takich danych jak np. numer DO... ale nie ja to wymyśliłem, więc proszę wybaczyć.

Zróbmy tak, podam im tylko imiona i nazwiska, aby w razie jak by mnie nie było w hostelu a ktoś chciał by zostawić w pokoju np. bagaż, mógł spokojnie to zrobić.
W momencie gdy przyjdzie do hostelu i powoła się na mnie, dokona sam dalszych czynności z danymi.

[video]http://www.grapheine.com/bombaytv/art-pl-a6b77438b390f09f026d09bf68267a87.html[/video]

Ja zabieram moje nowe monitorki na fountekach które właśnie robię.
Gokar83 zabiera wzmacniacz Denona z tego co pamiętam.
Ty Mariusz jeśli możesz to mógłbyś wziąć jeszcze raz lampkę.

Teraz zostaje kwestia napędu, ja mógłbym wziąć jeszcze raz swojego Soniacza CDP-XE220 ale jeśli ktoś coś by chciał pokazać to spoko.
Muzyka oczywiście na CD lub w przenośnych playerach na wyjście mini jack.

Mialem wziac do lapa DACa + FLACi ale nie wiem hmm, DAC murwa pozyczylem i teraz dupa - chyba nie odzyskam na czas.

Z innej beczki, mysle czy by live streamu (no moze pseudo live ;p bo tylko w sobote bede) fotek nie zrobic, bede miec lapa w plecacku to moglbym soft napisac zeby rawy z mojego nikona odrazu konwertowal i uploadowal na serwer przez 3G, przynajmniej tych co nie ma na AS cos by widzieli jak lazimy.
Oczywiscie fotki prosto z body, tak wiec czesc moze byc do dupy bez obrobki, hmmmmmmmm.

Kamerę sobie na głowie przyczep ;)

Tylko uważaj jak idziesz do kibla bo moze poza as bedzie tez kabaret :)

Nie mam go-pro ;-/
Z tym streamingiem to prawie OK pomysl, problemem to bateria ;)

Tak wiec.... na koniec dnia cos sie wrzuci.

Mialem wziac do lapa DACa + FLACi ale nie wiem hmm, DAC murwa pozyczylem i teraz dupa - chyba nie odzyskam na czas.

Możesz chociaż lapka wziąć, tam mają bezpłatne Wi-Fi.

Z innej beczki, mysle czy by live streamu (no moze pseudo live ;p bo tylko w sobote bede) fotek nie zrobic, bede miec lapa w plecacku to moglbym soft napisac zeby rawy z mojego nikona odrazu konwertowal i uploadowal na serwer przez 3G, przynajmniej tych co nie ma na AS cos by widzieli jak lazimy.

No nie wiem czy będzie Ci się chciało łazić z plecakiem, w Sobieskim będzie gorąco :) (zimno jedynie na klatce schodowej jak ktoś okno otworzy)

---------- Post dodany o 10:46 ---------- Poprzedni post o 10:45 ----------

na koniec dnia cos sie wrzuci.

Dokładnie.

Powrót