Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Możesz podać link?4 calowy N105 Dayton
Masz to na stanie u siebie w sklepie? W jakiej cenie?Basówka to raczej TANG BAND W5-1138SMF.
To jest niestety duża wada jeżeli chcemy zostać przy jednym wooferze.Ale najważniejsza uwaga ze tego typu zestawy to tylko do cichego grania.
proszę http://www.daytonaudio.com/index.ph...5-8-4-aluminum-cone-midbass-driver-8-ohm.htmlMożesz podać link?
- powinny jeszcze być o cenach nie tutaj. Ale możesz je kupić także gdzie indziej w PolsceMasz to na stanie u siebie w sklepie? W jakiej cenie?
- ta mikrysy na basie potrafią zaskoczyć ale niestety. niska efektywność idzie zawsze w parze.To jest niestety duża wada jeżeli chcemy zostać przy jednym wooferze.
ND105-8 czy tang bandy w5 wspomiane wyżej? Mierzyłeś W5?- ta mikrysy na basie potrafią zaskoczyć ale niestety.
ND105 mierzyłem TB nie.ND105-8 czy tang bandy w5 wspomiane wyżej? Mierzyłeś W5
Hmm.. no niestety w TDS'ach wszystkie charki płaskiej jak stół w całym paśmie..A sugeruje mierzyć wszystkie TB bo to jedna z marek głośnikowych która mocno naciąga pomiary "Handlowe"
A u mnie wszystkie Tb jakie miałem zgadzaly sie z tym co podawał producentA sugeruje mierzyć wszystkie TB bo to jedna z marek głośnikowych która mocno naciąga pomiary "Handlowe"
Nie, bo nikt tego nie klonuje a temat dalej dotyczy audioshow i konstrukcji na tej imprezie.. Jak ktoś będzie miał potrzebę kopii lub podobnej budowy to na pewno założy wątek![]() | ![]() |