Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A tam wtedy sprzedają pokoje? To chyba trochę drogi hotel jak na ten standard, Radison nowszy i dużo lepszy masz niedaleko jak masz hajs.nocował ktoś z Was w Sobieskim w czasie AudioShow? da się tam wtedy wyspać czy wszyscy się kręcą za drzwiami i muza się niesie?
A tam wtedy sprzedają pokoje? To chyba trochę drogi hotel jak na ten standard, Radison nowszy i dużo lepszy masz niedaleko jak masz hajs.
Sprzedają .A tam wtedy sprzedają pokoje? To chyba trochę drogi hotel jak na ten standard, Radison nowszy i dużo lepszy masz niedaleko jak masz hajs.
To jest bardzo dobra cena w takim razie.Sprzedają .
243PLN za dobę .
Bookingowi płacą z tego jeszcze 10-15% ... niedługo ci pośrednicy ogarną wszystko i pomiędzy płatnikiem a wykonawcą będzie 4 co ne robi nic tylko refakturuje..ja zarezerwowałem na booking.com
thxVis a vis jest parking,powinno być taniej.
I się okaże, że nie przyjedziemy zaraz..Szukałem wlasnie takiego na weekend dla dwóch takich jednych