Ja bym tegoroczne AS nazwał ubogim. Pod dwoma względami. Pierwszy, udało sie zwiedzić wszystko i to przed czasem, pomimo półgodzinnego spóźnienia, pomimo szukania bóg wie ile czasu pizzeri (tej co zawsze i nie znalezienia jej :lol: ). Czyli skoro szybko poszło, to pokoje były mało interesujące lub było ich mniej.
Drugi powód ubóstwa to sam sprzęt. Jeżeli widzę, że ponad połowa kolumn jest na głośnikach za 200-300zł np wszechobecny seas z tańszej serii prestige bo exceli to nie widziałem nigdzie, vify, wavecory, visatony, jakieś sb acoustics, nie wspominając o całkowicie budżetowych kolumnach za 1000zł/para .. Wiadomo, nie chodzi o to żeby prezentować sam sprzęt za setki tys zl ale jest wrażenie jakby trochę ten cały biznes cofał sie w rozwoju. Każdychyba tam idzie z nadzieją zobaczenia czegoś co go zaskoczy a nie zobaczenia sprzetu takiego samego lub gorszego niż ma w domu.
Dla kogoś kto był 1wszy raz na pewno było to interesujace. Dla mnie a jestem któryś raz z kolei to brakowało trochę smaczków, typu elektrostaty, jakieś ogromne, wielodrożne kolumny, szerokopasmówek, tub itd. Na poprzednich wystawach było tego więcej. Tę wystawę cechowała .. przeciętność.
No i na koniec, na dole w sobieskim, posluchałem TL'ek, z głowy nie pamietam firmy. I po raz kolejny jestem zawiedziony. Czy jakaś firma potrafi zrobić TLke z dobrym basem? Ba dobrym, w ogóle z basem

.