• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

AudioShow 2011

Tych panów widziałem,i chyba nawet przyglądali się mi ale żaden nie zagadał. LuSzTi,to jest na tym zdjęciu?

Ludki patrzące w stronę obiektywu aparatu to Luke666 (ten mniejszy) i ja (ten grubszy :razz:).
Widzieliśmy się u Turka na żarciu i jeszcze na koniec dnia w pokoju gdzie były tuby na Sonido. My wychodziliśmy a Wy wchodziliście.

Panowie, w jednym z pokoi był koncert "Metallici" a po nim koncert kobitki z facetem. Grali na gitarach akustycznych. Jako że był to pokaz kina domowego (a wiadomo, że najlepszy system wielokanałowy to "stereo"), to nie przebywałem tam zbyt długo. Ale nutka zapadła mi w pamięci. Duecik gitarzystów grał coś a'la flamenco. Strasznie żywiołowo. Jak by ktoś kojarzył, to będę niemiernie wdzięczny. :)

"dabyl" jesteś wielki. Strzał w dziesionę.

Skoro tak łatwo poszło, to zadam jeszcze jedno pytanko.
W zeszłym roku na AS w kilku pokojach słyszałem etno jazz z wykorzystaniem instrumentu zwanego didgeridoo. Może ktoś wie?

Ostatnia edycja:
Ja z chęcią jeszcze raz Ją zobaczę

Czy to któreś z tych dziewcząt serce twe marianie skradły ? :)

TK01.jpg

index.php

Audiofilskie podstawki pod kable :D

index.php

Ta pani ze wstążką jest całkiem sympatyczna. Do młodszych koleżanek musiałbym piwko wypić aby się przekonać ;)

byly jeszcze 2 duzo atrakcyjniejsze (nie pisze ladniejsze bo to kwestia gustu)
ale tych 2 w bialych koszulach nie widzialem...

a jak juz mowa o kobietach to zapytam o jedna...
jak rozmawialem z kolegami to wspominali o kolumnach w pokoju gdzie byla jakas niemka... ktos kojazy o jaka babke chodzi?

Wszystkie fajne ale do tej pani w czarnym berecie z 7 pietra to im troche brakuje :). To jak porownac STX do Accutona ;)

My z tymi miłymi damami mijaliśmy się często i cokolwiek by nie powiedzieć zwracały na nas uwagę :drool::flapper:::drool:

Powrót