• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

AudioShow 2011

Ale obszerny off. A ja zapytam tak. Waszym kobitkom czegoś brakuje? Nie? To po co się ślinić do cudzych żon/dziewczyn?
Ładnie. Zamiast napawać się wyglądem "hi-endowych" klocków, to na co innego się gapili.

P.s.
Piszę to, mając za plecami własną żonkę. ;)

No już pokazywałem,7 piętro,ten pokój: https://picasaweb.google.com/michal.dziedzic81/AudioShow2011#5676028624694532482

Czarne oczy,czarny beret (czy tam czapka z daszkiem przypominająca beret) na głowie i zabójczy uśmiech :)

Pani owszem stała przed drzwiami.

Co do kolumn to właśnie o tych mówiłem, że są moimi faworytami z tego audioshow, były to podobno jakieś zabytkowe kolumny Sugden, ale za cholerę nie mogę znaleźć*ani fot ani info o nich ... Ktoś może ma jakiś namiary gdzie można o nich poczytać ?

Ale obszerny off. A ja zapytam tak. Waszym kobitkom czegoś brakuje? Nie? To po co się ślinić do cudzych żon/dziewczyn?
Ładnie. Zamiast napawać się wyglądem "hi-endowych" klocków, to na co innego się gapili.

P.s.
Piszę to, mając za plecami własną żonkę.

A ja się pytam gdzie są dezaprobaty?! :D

Pani owszem stała przed drzwiami.

Co do kolumn to właśnie o tych mówiłem, że są moimi faworytami z tego audioshow, były to podobno jakieś zabytkowe kolumny Sugden, ale za cholerę nie mogę znaleźć*ani fot ani info o nich ... Ktoś może ma jakiś namiary gdzie można o nich poczytać ?

Te kolumny to Snell

Uważajcie bo jeszcze wasze dziewczyny/żony zaczną do mnie pisać żebym wam za kare bana na miesiąc przyłożył :lol:

Tak sobie pomyślałem, że jak już taki OT to zapodam zdjęcie (co prawda z przed 4 lat ale co tam) które zrobiłem na wystawie w niemczech. Na zdjęciu oczywiście Polki z naszego wybrzeża. Powiem tylko tyle, że efekt wizualny robił wrażenie na wielu gościach z całego świata :)
untitled.jpg
naprawdę najładniejsze hostessy były własnie z Polski :)

Tak sobie pomyślałem, że jak już taki OT to zapodam zdjęcie (co prawda z przed 4 lat ale co tam) które zrobiłem na wystawie w niemczech. Na zdjęciu oczywiście Polki z naszego wybrzeża. Powiem tylko tyle, że efekt wizualny robił wrażenie na wielu gościach z całego świata :)
Pokaż załącznik 4066
naprawdę najładniejsze hostessy były własnie z Polski :)
Jak OT to OT :). Frankfurt 2011.

Jaki OT ? przecież te kobiety były na AS a więc jak najbardziej dyskusja na temat :P Dopiero Panowie OT robicie :)

Kojarzy ktoś może jaka muzyka była puszczana w Bristolu w pokoju z tubami? Przedstawiał te kolumny koleś z niemiec chyba, po angielsku nawijał. Chodzi mi dokładnie o wykonawce o imieniu Chris, nazwiska nie pamiętam. ( chyba Chris, tak zrozumiałem )

Posiadam ją w swojej kolekcji ;) ...i nie tylko tą :flapper: Allan Taylor,Sara K.,Mike silver i wiele innych głosów,a to wszystko z samplerów firmowych B&W,Dynaudio,Naim,Audio Physic,ECM,Marantz,Telarc,Dali i muzyka ze Siesty Kydryńskiego :) Polecam każdemu,po przesłuchaniu tych wszystkich płyt otwiera się szeroko umysł na muzykę.

Nic tylko ściągać,i to we FLAC-ach ;)

http://chomikuj.pl/artur.garbiak/Opus+3+flac

http://chomikuj.pl/Ninaort/MUZYKA+BEZSTRATNA+FLAC/Anna+Maria+Jopek

http://chomikuj.pl/madratel

Posiadam ją w swojej kolekcji ;) ...i nie tylko tą :flapper: Allan Taylor,Sara K.,Mike silver i wiele innych głosów,a to wszystko z samplerów firmowych B&W,Dynaudio,Naim,Audio Physic,ECM,Marantz,Telarc,Dali i muzyka ze Siesty Kydryńskiego :) Polecam każdemu,po przesłuchaniu tych wszystkich płyt otwiera się szeroko umysł na muzykę.

]

Jeżeli chodzi o Allana Taylora to ściągnij sobie oryginalną jego płytę, bo na tych samplerach z B&W to jest beznadziejny dźwięk.

Jeżeli chodzi o Allana Taylora to ściągnij sobie oryginalną jego płytę, bo na tych samplerach z B&W to jest beznadziejny dźwięk.

No nie całkiem,Allan Taylor jest na kilku z wymienionych płyt samplerów,różnicy między nimi nie usłyszałem,jak również między oryginalnymi płytami tegoż Pana,a mam ich trzy,"so long","Leaving at dawn" i "Color to the moon" :)

Ja zauważyłem taką różnicę, że w samplerze jest wyostrzona góra. Nie brzmi to za fajnie, tak efekciarsko i sztucznie. Chodzi mi tutaj dokładnie o samplera B&W, może akurat ten co ja miałem był taki. W oryginale dźwięk jest pełniejszy.

Powrót