• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

AudioShow 2011

mysle ze koszulki wystarcza ;)
jak mialem kilka lat temu identyfikator to i tak malo kto na niego zwracal uwage

a ja mysle, ze bedzie zimno i kazdy bedzie mial jeszcze bluze na takiej koszulce ew jakas kurtke

Zamierzasz przemku chodzić wielką grupą?:P Musielibyśmy mieć za każdym razem wolny pokój :D

Na tych koszulkach powinno byc jeszcze napisane "sklonujemy kazda kolumne" :D

ojj.... jak by było tak napisane to na AS2012 o ile będzie bo ponoć w 2012r. coś ma się spsuć i będzie koniec świata:)
nasze twarze były by na tablicy: tych ludzi nie obsługujemy:)

koszulki na sfeter?
To jeszcze chyba trzeba by dopisac z ktorego szpitala przyjechalismy :)
lub inna opcja gdzie zwrocic cialo w przypadku zwalki czyt. niedyspozycji po alkoholowej

Ostatnia edycja:
Panowie,jakie sfetry? przecież w Sobieskim jest tak gorąco że pot po ja.... leci :rolleyes: Ci co byli przecież wiedzą,nawet niektóre pokoje z lampami były zamykane na kilkanaście minut i wietrzone bo nie szło wysiedzieć.

Co do spotu,Przemo,masz na myśli spot w pubie czy w hostelu? w końcu organizujemy ten duży pokój czy nie i spotykamy się większą grupą tylko w pubie? Takie rzeczy już trzeba powoli dogadywać bo nie będzie miejsc noclegowych,co roku tak jest.

Co do spotu,Przemo,masz na myśli spot w pubie czy w hostelu?
W sumie dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia, mam gdzie przenocować. Ale jeśli naszła by nas ochota na dłuższe pogawędki, to pomysł z hotelem jest jak najbardziej trafiony. Może po prostu dołączyć ankietę?

tylko czy nas wszystkich wpuszcza do hostelu, zebysmy sobie tam siedzieli i gadali? A poza tym to potrzeba chyba jakis duzy pokoj prawda?

W lemonie, jest tak, a przynajmniej jak ja bylem, to siedzi sobie gościu na podajże ostatnim pietrze i tam urzęduje, przez 3 doby nikogo z obsługi nie widziałem żeby czymś się interesował;) taka samowolka;) wiec wydaje mi się ze z wejściem całej grupy nie powinno być problemu. chociaż przez ponad rok wiele mogło się zmienić.

no i stało się, w niedzielę wracam do Holandii więc na AS nie zawitam:( Posłuchajcie za mnie i dajcie znać co dobrze grało, może sklonuję :D

Hahaha,dobre żarty,dobre :)

Ale wracając do tematu,wpadłem na (może) szalony pomysł,a mianowicie: skoro audioshow jest w Warszawie,to może w piątek zrobić spota u STX-a? oczywiście z ludzmi którzy będą w piątek w wawie i będą mobilni ;) co Wy na to? w piątek mają otwarte do godz. 16. ale może Pan Sławomir Trzaskowski oprowadził by nas po hali? było by fajnie :) Kto ma wtyki u STX-a? może by zagadał?

Powrót