A ma ktoś tego daca v2 uruchomionego w obudowie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Okazuje się że jednak musi. Rok temu mieliśmy dwa odtwarzacze podłączone do lampucery kablem optycznym i okazało się że oba grają inaczej. Po za tym i DAC i odtwarzacz muszą mieć te same wejścia i wyjścia aby można było je sparować. | ![]() |
Hermes byłem słyszałem, różnica olbrzymia. Może to być wina słabego wyjścia optycznego zastosowanego w CD, miałem tak z jakiś dekoderem że po optyku jakość była tragiczna | ![]() |
ale nie takei cos! to juz lepszy bedzie michael jak rok temuMa być coś co zwykły Kowalski słucha?
A ma ktoś tego daca v2 uruchomionego w obudowie?
ale nie takei cos!
juz lepszy bedzie michael jak rok temu
bo jest malo "hi-endowa" no i niestety polski wykonawca zawsze bedzie tym gorszym niz zagraniczny :/Paweł, a wytłumaczysz dlaczego?
przeciez tez o tym pisalem!ale jeśli ma też być "rombanka" jaką zaproponowałeś w poście nr. 20, to ja proponuję ten utwór:
masz racjeOdnośnie setlisty, to mam takie odczucia:
o wlasnie - moze muzyka filmowa? zywa, energiczna, dobrze znanaNie może zabraknąć jazzu i symfoni,
blagam, tylko nie disco polo!Metalu i Rocka też nie zabraknie