• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audioshow 2016

a wyplaty dopiero beda :D

panowie, jak ida przygotowania?

moge juz koszulke zamawiac? :D
zebym znowu markerem nie poprawial! :D

Pokój mamy w tym roku identyczny jak Audiostereo, więc podmianki raczej nie będzie.

Marian, nie jest to tak, że zobaczyłem lepsze pomieszczenie i je sobie wziąłem. Od początku miałem zarezerwowane dla audiostereo większe pomieszczenie, niestety nie było już takich więcej, więc brałem dla Was co było. Organizator nie do końca ogarnia jak to jest z tymi forami i pomylił się, podobnie stało się w tym roku w kwestii nazwy.

Ostatnia edycja:
Marian, nie jest to tak, że zobaczyłem lepsze pomieszczenie i je sobie wziąłem.

Nie to miałem na myśli pisząc "podmianka".
Wiem wiem, wtedy z numerem się po prostu nie zgadzało... pokoje się zgadzały, tylko numery były na odwrót ;)

No ciekawe czy w tym roku w katalogu będzie dobry opis :)

Organizator nie do końca ogarnia jak to jest z tymi forami i pomylił się, podobnie stało się w tym roku w kwestii nazwy.

To duża impreza, ma prawo się czasem pomylić.

Tylko wstydu mi tam nie przynieśc, bo admin tzn. ekhem 'woźny' na kontrole zawita ;-)

Otwarcie jest o 14. Ja planuje byc w Wawie kolo poludnia wiec moglbym wpasc szybciej. Nie wiem czy sie na cos przydam, ale jesli juz tam bedziecie...

A to spoko, do godz. 13-stej chcemy mieć wszystko ogarnięte bo jeszcze musimy mieć czas aby się "wyszykować" ;)

Aha, chcialem dodac, ze jade "przez" Wrocław i moge kogos zgarnac, jesli bedzie odpowiadac termin wyjazdu w piatek rano :)

Dobra Panowie.
Przedwzmacniacz złożony, nawet gra, ale szumi ponieważ ma ma duże wzmocnienie. Jako bufor przed Pga2311 się nie sprawdził, mimo dzielnika napięcia na wyjściu, po prostu przesterowywał Pga, więc jest za nim. Część rzeczy w nim nie skończę, mało czasu. Teraz kosmetyka z wzmacniaczem, dioda do źródła napięcia lm329 trochę namieszała w prądach całego układu, aktualnie się bawię, i ustawić prąd spoczynkowy. mam nadzieje że będzie chłodno w pokoju :) I zostaje zamontować jeszcze kubki metalowe na transformatory.
Bilet na AS kupione :)

"darmowe wejściówki" mają tylko Ci którzy są w obsłudze pokoju.

Powrót