• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audioshow 2016

Są siły na dziś? Dziewczyny wyglądają świeżo, ale panowie jakoś usztywnieni... Ciężka noc?

Piękne dziewczyny. Wdzięk + dźwięk to jest to. Nie samym audio człowiek żyje, video też potrzebne.
I chłopakom niczego nie brakuje, włosy zostawmy w spokoju : ).

Będzie wzorem lat ubiegłych przedstawienie obecnych na zdjęciu osób?
Teraz będę się czepiał. Jakość zdjęcia, postacie wydają się być wycięte z tektury. Nie przydałby się fotograf z nieco lepszym sprzętem?

Ostatnia edycja:
To tylko cen z gory czy marian ma wlosy ?
widocznie przez te 3 dni troche zarosl :p

Teraz będę się czepiał. Jakość zdjęcia, postacie wydają się być wycięte z tektury. Nie przydałby się fotograf z nieco lepszym sprzętem?
tam jest FATALNE oswietlenie i niestety profesjonalny sprzet bylby wymagany :(

jest kilku fotografow w naszym gronie... ale cos im sie nie chcialo i chodzili z telefonami :lol:

Widze pelen profesjonalizm, niestety chcialem przyjechac ale w pracy sie przeciagnelo:/
Jak juz wrocicie wszyscy do domow, prosilbym o opinie osob ktore sluchaly suba electrino

Kurde co wy macie tam za kable głosnikowe ? węże ogrodowe :) ?
Fajne dziewczyny!!! :D
Jakie opinie ludzi na granie ???
Szkoda że mnie nie ma..

Bylem, widzialem, sluchalem. Bardzo fajnie graly kolumny gokara i mariana. Troszke gory mogloby byc wiecej, ale z klonami accu tak to juz jest. Naprawde dobra robota, w audiostereo brzmienie bylo za chude, przynajmniej w zestawieniu, ktorego sluchalem.

A dziewczyny naprawde bardzo ladne :)

Ostatnia edycja:
Widziałem, słuchałem... tylko nadal nie wiem kto jest kim. :( Chyba jednak plakietki by się przydały. W przyszłym roku będę nakłaniał ;)
Moim zdaniem było znakomicie. Moje gratulacje Panowie (i Panie).

Irek.N.

No i już po, podziękować wypada.

No i już po, podziękować wypada.

No nic, więc...
Byłem z chłopakami i dziewczynami od soboty na AVS2016. Muszę przyznać iż poziom pokoju w tym roku stał na bdb poziomie.
Patrząc na to z boku musze stwierdzic ze bylo to pracy organizacyjnej dla chlopakow. Samo pakowanie w pare osob zajelo nam az 3 godziny, masakra.

Jak zwykle nie wiem jak sie odwdzieczyc za to, tak wiec piszę po prostu: dziekuje - powtarzam sie ;]
Bardzo milo sie patrzy, jak i fajnie bylismy odbierani. Jest sobie portal, ktory nie zarabia, a jednak pomimo tego zebrala sie grupa osob, ktora wsadzila mase pracy w caly ten projekt. Naprawde uwiezcie mi ze to jest ogrom. Samo sluchanie muzyki przez tyle godzin dobija. Jakby nie patrzec - jest to halas.
Dziekuje w szczegolnosci Karolowoi G.., ktory zalatwil wizytówki, roll-upy, dziewczyny, przekaski, ekspres (hehe) no i pokój.
Podziwiam chlopakow za wklad wlasny, mase pracy i poniesione wlasne koszty, ktore w zasadzie.... nie wiedza czemu poniesli (hobby, pasja, portal?) :)

Dziękuje również koledze Krzysiowi L. za opracowanie projektu kolumn na AVS2016, za jego opisanie i opublikowanie w ramach http://projekty-audioshow.diyaudio.pl/, za poświęcenie czasu i podrzuceniu gratów do wawy na wystawę.

Wiecie, cięzko ująć to słowami, tak więc nie pisze dalej.

Przy okazji wspomnę iż kolega Irek nie będzie juz moderatorem, rozmawialiśmy na wystawie i niestety nie ma sensu juz dalej tego ciagnac.
Za całokształt Irek dostanie tytuł specjalny 'Pan Irek' - sam sobie taki wybrał, myslę że dla tej osoby możemy to jakoś wykombinować ;)

Dzięki!

Ostatnia edycja:
Powrót