• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

AudioVideoShow 2018 - once again

tomekk_

Woźny
Członek ekipy
Reakcji
109
Hejo,

Dziś skontaktowałem się z panem Adamem.
Jest rezerwacja pokoju dla naszego serwisu.

Na razie nie wiem który, ale jakiś będzie.

Tak wiec, zacznijmy oficjalnie wątek o AVS 2018.

Temat gratów, jeśli ktoś coś ma fajnego i chce przywieźć, nawet jako wystawkę - pisać, nie zmieniamy formy z zeszłych lat.

Ode mnie....
O ile życie nie skomplikuje to ja jadę w czwartek, wracam w niedziele po nocy.
Będę siedzieć w pokoju, nie ma problemu.

Co biorę:
- iAMP - OPS5/BG7 w obudowie (bez pokrywy górnej, bo chyba nie ogarnę - zobacze)
- AD1865 Konrada z amanero w obudowie
- drabinkę do regulacji głośności na 'desce' ;-) (dziś jadę po półkę z IKEA hehe)

W tym roku odciążam Karola i organizacją i odp. pokoju biorę na siebie.
Koszt pokoju około 800euro brutto przy przeliczeniu sztywnym 1euro = 4 złote.
Jutro uruchomię zbiórkę z kwotą zaokrągloną, resztę kosztów biorę na siebie.

Dziękuję, zachęcam - pomoc dobrowolna, obecność również.
Wiecie jak jest.

Nie superior, duza szansa ze ten sam pokoj będzie.
Ceny w PDF na stronie sa podane w netto.

w tym roku tez posiedze z Wami ;)

biore monitory stx 14 mcx + alx. tym razem rownowaga tonalna wg Waszych sugestii ;)
kolumny omnipolarne moze w koncu zagraja :D
uniamp

Tak wiec, zacznijmy oficjalnie wątek o AVS 2018.

No :thumbup:

Dobrze że udało się skontaktować z Panem Adamem, a wiem że nie jest łatwo.
Jak już wiesz, w tym roku odpadam z organizacji, ale będę się kręcił po pokoju więc w razie co pomogę.

O ile życie nie skomplikuje to ja jadę w czwartek, wracam w niedziele po nocy.

Bydgoszcz raczej w piątek rano przyjedzie, ale kto wie, może skusimy się na czwartek ;)

Co do gratów jakie moglibyśmy przywieźć, no to na pewno przydały by się 2 absorbery.
Oprócz tego w tym roku nie mamy nic co moglibyśmy pokazać, no może jakieś pierdoły typu kable itp..
Ale to i tak wyjdzie przed samym AVS, bo nie wiemy jeszcze jakim autem i w ile osób jedziemy... jeśli jednym to niestety absorbery już nie wejdą.

Wezme jeszcze stolik, byc moze drugi. Kable, mam zamiar zmontowac absorbery.
Rollupy Karol ma mi wyslac.

Nie na temat...

Na początku: NO OFFENCE. Tak tylko napisze co mi przyszło na myśl.

Moim zdaniem fajnie byłoby, gdyby sprzęt był różnorodny w kontekście różnych właścicieli, użytkowników, forum. By każdy mógł wnieść coś do prezentacji forum, dołożyć od siebie (prócz kwestii materialnych). By był to pokój diyaudio - bo póki co, Tomku, wszystko (dac, wzmak, kolumny itp) obstawiasz.

Już milknę :)

Przeca czekam na propozycje jak rok temu, jak nikt nic nie przywiezie to i tak sam zostane.
W zasadzie nie propozycje, kto co postawi to bedzie ;)

Forma sie nie zmienia.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zeby nie bylo nieporozumien, pisac ludziska kto co moze przywiezc.
Nie robie tu zadnego monopolu, biore tylko swoje graty na wystawke/granie + dedykowane monitorki ktore robimy na AVS - mam nadzieje ze damy rade (pod kolejny projekt)

Super by było.
Mogą być w stanie surowym jeśli chodzi o wykończenie ;)
Pasują do profilu serwisu ;p

Nie na temat...

Na początku: NO OFFENCE. Tak tylko napisze co mi przyszło na myśl.

Moim zdaniem fajnie byłoby, gdyby sprzęt był różnorodny w kontekście różnych właścicieli, użytkowników, forum. By każdy mógł wnieść coś do prezentacji forum, dołożyć od siebie (prócz kwestii materialnych). By był to pokój diyaudio - bo póki co, Tomku, wszystko (dac, wzmak, kolumny itp) obstawiasz.

Już milknę :)

przeciez rok temu gralismy na roznym sprzecie ;)

Tak zrobione, puki co działają, front trzeba poprawić. Lakier w sprayu który był kładziony jest ciągle plastyczny, położysz coś na nim i odbija się faktura, np ręcznika 😀 Zamontowałem również przedwzmacniacz w środku, zmienia barwę całości. Może kolumny, podlogówki, trafia na AS, wzmacniacze na pewno. Nie wiem jak reszta 😐

A może takie coś by chcieli?

Żółte mogą grać bez suba, białe trzeba wspomóc. Te są akurat moje prywatne.

Powrót