Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bylem posluchac tych kolumn w sobieskim w pokoju strussMarian - nie wiem o co Ci chodzi z Operą Grand Callas - paczki za 40 kzł para, z tyłu dwa HDS, z przodu SS9700 + Seas U18RNX/P + 2x customowy Scan Speak 22 cm alu z koszem od serii Classic (dawnego Reveleatora). Paczka solidnie i przyzwoicie wykonana. Biorąc pod uwagę, że te kolumny nowe można kupić za 30 kzł, to i tak przestawiają one niezłą wartość jakość/cena. Dużo lepszą niż np. Sonus Faber Lilium czy Olympica.
ciekawy glosnik na gorze, ale zbyt "szelescil" :/Z tego co wpadło w mój gust to całkiem ciekawa średnica i góra.
ja tam dluzj posiedzialem i gralo fajnie wszystko co puszczaliNo i ostatni to mój absolutny nr 1 wystawy, OB od Tri-Art Audio
Żywe, mocne, ciepłe koncertowe granie. Na tym materiale muzycznym co akurat trafiłem granie dla mnie było wzorcowe.
Granie do dupy, nie warto ![]() | ![]() |
Ta obudowa opery jest ze skajówy jak w secondzie czy za tą cenę dali naturalną skórę?
Widziałeś kiedyś jednolity błam o takiej wielkości?
a gdzie je sluchales? bo ja w struss i tam moze DAC robil robote a nie kolumny?Paweł, co do Opery Grand Callas to mam odmienne zdanie. Byłem posłuchać...
tani skajTa obudowa opery jest ze skajówy jak w secondzie czy za tą cenę dali naturalną skórę?
Ja widziałem, ponad 6 m^2![]()
i oczywiście drewnianych podstawek pod kabliska dla ciepłego naturalnego dźwięku.Oczywiście nie obyło się też bez festiwalu "grubych pyt"
Nie na temat...
Granie do dupy, nie warto
![]()
a gdzie je sluchales?
Fajna impreza i kolejna okazja spotkać się z forumowiczami.
Widziałeś kiedyś jednolity błam o takiej wielkości? :>