• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

AudioVideoShow 2018 - wrażenia

No właśnie Panowie jak Wam grały monitory w pokoju loudspeakershop,
bo dla mnie był to jeden z lepszych zestawów, SBA Beryl i Duelund Kevlar 8",
jeśli ktoś coś pamięta proszę o opinie,
projekt ma być w tym tygodniu udostępniony na stronie...,

Edit: może nie udostępniony co możliwy do kupienia
Bardzo ładnie skopany projekt.
Duży woofer a basu jak by drewnianą łyżką w karton po butach pukał.
Oglądałem wykresiki. Faza ładnie się rozjeżdza, sumaryczny przebieg niżej jak samego tweetera.
Jak by pochylił front. Zrobił prawidłową filtracja i odpowiednio dostroił woofer by coś z tego było. A tak....
Były lepsze konstrukcje.
Można zobaczyć gdzie był tłum a w akkusie pustki.

w ten sam weekend byl festiwal pierogow! [emoji14]
lub inne imprezy
Chyba nie widzieli. Następnym razem trzeba im ulotki dawać przed wejściem, żeby zawracali i na pierogi szli.

Ja rozumiem, sprzęt drogi i jest ciekawość Kowalskiego. Ale jak siedzisz tyłem do kolumn. Lub siedzisz i grzebiesz w tel, lub z kim gadasz zamiast słuchać to zajmujesz zbednie miejsce. I obrażasz wystawce.

I z tymi dziećmi... Nie mam nic przeciwko dzieciom. Ale umówmy się. To nie jest impreza dla nich. Nie ma tam słodyczy, bajek, gier i zabaw, a one się nudzą. A termin wystawy był na tyle wcześniej podany, że można je na ten czas zostawić u dziadków, u kochanki czy gdzie tam.

Ale mam dziś dzień na narzekanie.

Jak Pawel_luk1 "ogólnie jestem na nie" [emoji16]

Skończyłem jeść klopsy z Pawel_luk1 patrzę a tam idzie gość z koszulką diyaudio z łysinką jak ten z brazzers Podzeszliśmy okazało się, że Marian
Na tle setek ludzi koszulka była widoczna z kilometra

Co roku mówię chłopakom żeby na stadion iść całą ekipą w forumowych koszulkach, bo po prostu robi to jako żywa reklama.
Jak widać, nawet jedna koszulka jest już dobrze widoczna :)

Odnośnie wystawy...
Odnośnie dźwięku...

Jestem tego samego zdania.
Na stadionie byłem tak znudzony, że nie chciało mi się wchodzić do niektórych pokoi.
Po godzinie miałem już dość...

Fajnie, mogłem się spotkać z chłopakami z forum. Pogadać na żywo nie tylko przez Internet.

:thumbup:

kondrax musisz się trochę wyluzować :)
Ta wystawa nie jest po to żeby oceniać jakość dźwięku ze sprzętu, bo się po prostu nie da.
Wystawa jest żeby się pokazać, pogadać, popatrzeć, trochę posłuchać, wymienić wizytówki. W tym hałasie spędzić cały dzień jest trudno, a co dopiero 3.

kondrax musisz się trochę wyluzować :)
Ta wystawa nie jest po to żeby oceniać jakość dźwięku ze sprzętu, bo się po prostu nie da.
Wystawa jest żeby się pokazać, pogadać, popatrzeć, trochę posłuchać, wymienić wizytówki. W tym hałasie spędzić cały dzień jest trudno, a co dopiero 3.
A wyczułeś, że trochę drwiłem i, że tak naprawdę nie było tak źle, ale lubię sobie ponarzekać [emoji23]
Taki smerf maruda [emoji6][emoji23]

Powrót