Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
samochody rice boj wiesniackieNissan Sunny GTI (N14) i Honda Prelude 2.0 Mk4.
dziewczyny chcesz rwac? zimny łokiec i davaj davaj .... noo gdzie te dzievchonki dumala dumalaA tak przy okazji Daewoo Nubira I 1.6 oraz Nexia 1.5 SOHC tez pewnie zjedziesz
bleeee ford to czort a fiat to jego bratA co powiesz o Cinquecento? :>
Co miales na mysli piszac to zdanie??dziewczyny chcesz rwac? zimny łokiec i davaj davaj .... noo gdzie te dzievchonki dumala dumala![]()
LOL znasz sie jak choleraTen przyrząd to se można co najwyżej w tyłek wsadzić.To jest dobre na lakier w stodole kładziony
LOL samochodów mialem wiecej niz 10 osób wzietych razem z tego forumWidze że sie czepiasz różnych marek a doświadczenia masz tyle co w internecie wyczytałeś
a nie jest? w stoodle klepane jest lepsze? zapytaj sie faachowca; pzoatym auto bite traci na wartosci jak pózniej bedziesz chiał sprzedacDla ciebie bardziej rozwalone auto przy stłuczce jest gorsze
LOLNawet nie wiesz co to kontrolowana strefa zgniotu i pochłanianie energii uderzenia
kolejny ID... co nic nie wieCo do japońców to idź lepiej do lepszego elektromechanika i popytaj.Powyżej 95 roku robi sie masakra,nawet centralne zamki są sterowane cyfrowo i to właśnie w maździe
przed kupnem sprawdzilemDowiedz się ile kosztuje reflektor.wachacz czy przegub
idz do sklepu i popytaj to zmadrzejez;właśnie niemieckie są cool bo części śmiesznie tanie
dziwi mi fakt bo głowne userki astry to obluzowanie zlaczy przewodów elektrycvznych; uszkodzony wlacznik termiczny wentylatora; awarie pompy cieczy chlodzacej; nieszcczelnosci przew paliwowychMam teraz astre i się śmieje z gostków co sie rzędem ustawiają do elektromechanika
I wkoło tylko komputerki do naprawy bo nowy kupa szmalu
a ja do zadnego nie kupowalem.A ja do szwaba kupiłem za 6 stówek
do japońca przynajmniej 4 x tyle
MITSUBISHI to gówniana marka!!! wiec sie nie dziw!!Miałem lancera,niech go drzwi ścisną,drogo wszystko jak diabli.Jeśli japoniec to tylko nówka albo z bardzo pewnych rąk i nie za stary
przy 200 tysCarina E też nie jest różowa,przypadłość to mechanizmy podnoszenia drzwi i skrzynie biegów,szczególnie w okolicach 150 tyś km.
w zyciu!!! chyba ze na czas gwarancjiCo do bmw to życze ci abyś kiedyś wszedł w posiadanie,może wtedy rozjaśni ci sie definicja samochód
sa w cenie podobnej wbo ten model byl robiony razem z chonda i sporo czesci pasuje od hondy civic:/ postow Aryana to juz sie nie chce nawet czytac. Mam rovera 200Vi od 1,5 roku, przejechalem prawie 30 kkm, i praktycznie nic sie nie zepsulo, czesci nie sa drozsze jak do Hondy! Moze masz pecha do europejskich samochodow i kazdym co jezdziles mial jakies wady fabryczne
Moze masz pecha do europejskich samochodow i kazdym co jezdziles mial jakies wady fabryczne
po za tym pisales ze model 407 jest wzywany do servisu z powodu samozaplonu, pmylilo Ci sie chyba z 307! ;P
ja powiem ze fiaty sa OK ale nie polecam; wysuwasz taka opinie na temat fiatów bo miales wlasne doswiadczenie zfiatem czy przeczytales w internecie??? ja mam 3 pod rzadEUROPEJSIE SAMOCHODY SA NAJLEPSZE!!( OPROCZ FIATOW I INNYCH PARU WYJATKOW
)
nierozumiem po co taki samochód?? pseudo rice boj skatowany przez jakiegos wiesniaka albo wiesniaków !!!Cytat:
dziewczyny chcesz rwac? zimny łokiec i davaj davaj .... noo gdzie te dzievchonki dumala dumala
Co miales na mysli piszac to zdanie??
Zadnego samochodu rdza nie bierze, a Nexie produkowali do konca 1998 (na wystawach w salonach samochodowych staly jeszcze do jesieni '99), a moja to jest tak na dobra sprawe produkcja bodajze pazdziernik '98 a rejestracja w 1999 (przedostatnia wzieta z parkingu
niearayan a moze masz autohandel co ??
to sie ciesze z tego powodu; pierwszy wlasciciel?ja mialem jeden samochod w zyciu i bardzo bylem z niego zadowolony ( Golf III GTI 2.0 16V DOHC )
LOL mówisz o BMW umberto!!!a moze to BMW co miales bralo olej z powodu nieprawidlowej ekspatacji ?? Chociaz watpie zebys sie przyznal, a moze mialo przejechane 300 000 km i juz wymiana uszczelek nie pomagala ?? Moze juz byl czas na splanowanie glowicy?? oraz ustawienie zaworow ktore pewnie bylo slychac z 20m od samochu...
tak ... przechodzisz codziennie obok parkinguZ samochodami obcuje dłużej niż ty po świecie chodzisz
TUV tez nic nie wartyCzyli sa nic nie warte
brak ci argumentów to sie znizasz do poziomy nie powiem kogo ....Ten twój mierniczek nadaje sie do mierzenia grubości skórki,wiesz gdzie.
dowartosicowales sie?Ogólnie widze że obrazony jestes na caly świat,wszystko krytykujesz a siebie masz za ideał wszechwiedzący.Dla mnie jesteś poprostu zarozumiałym szczylem i nie mam zamiaru zniżać sie do twojego poziomu.Pisz dse dalej te bzdury.
oj jestMierniki grubosci lakieru maja sie nijak do sprawdzania czy samochod byl bity!!
SWIETA PRAWDA i to najczescie przy wjezdzaniu i zjezdzaniu z lawetyMam znajomego pracujacego u dystrybutora pewnej marki samochodow (nie powiem ktorej, ale jest sa to bardzo popularne, szczegolnie ostatnio samochody), on mowi tak: wszystkie nowe samochody ktore przyjezdzaja maja jakas wade, ktora zazwyczaj powstaje podczas transportu.
i nie tylko na placu; równiez w serwisie jak oddajesz albo w u blacharz; zreszta jak dostalem samochud zastepczy bo mój poszedł do serwisu to tez go skatowalem - co tam nie mója juz pomine to ze chlopaki na placu parkingowym tez sobie lubia poszalec nowymi samochodami :].
zreszta przy 300 stówkach brac nie powinien !!!!
w poldim z 92 to ja od dawna nie sprawdzalem poziomu olejuDawniejsze samochody przy 120 tys konczyły swój żywot ( wszystkie autka PRLujak ktoś przejechał 200tys to był rekord. a silnik na max wyeksploatowany.
nie stety magikiem nie jestemale w to że potrafiłbyś zrobić 300 000 jakimkolwiek autem bez dolewania oleju nie uwierzę.
LOL chciales male z dieslemwiem jedno kupie autko min 100KM na 16' alusach, jakies mile naglosnienie JBL i bede sobie jezdzil![]()