ja dodam od siebie ze po tym co przeczytałem aryan dla mnie jesteś debilem
a co do przekłamań licznika w kazdym samochodzie wystepuja nawet w nowym cls
sadzac po twoim pismie masz zespól Kinefeltera z XXY

przykro mi z tego powodu
aryan: Jak jeszcze raz obrazisz Audi, to wsiądę w swoje A4 po 2 dzwonach 1,8T 400 tys przebiegu a na liczniku jedyne 67;QUATTRO ale dziala tylko na 2 kola, zabiore kij basseball'owy, i przyjade na dworzec Ci jebnąć
nie strasz bo sie zesrasz; wsiadaj sobie tylko nie jedz za szybko bo ci silnik zawory wypluje przez sportowa pyte w stylu DTM; jabym Ci proponowal jebnac sie w szybe z nalepka pionierr
i przy okazji wez kolegów którzy Ci czyszcza rowa basbalem
że Audi to bardzo dobra marka a Ty nazywasz to gównem
dobra jak kupujesz nowa
Czyli złodzieje nastawiają się głównie na gówna poczas kradzieży? :
polonezy , maluchy tez kradna (na czesci) jabys o tym nie wiedzial
jak sobie pewnie myślisz że jestem zbulwersowanym dresikiem
NIE dresy jezdza przewaznie BMW a jak nie to jest to jakas porczna podróbka dresa
TUV pewnie znasz na pamięć to może zrzucimy się z kolegami i kupimy Ci w prezenicie w księgarni "Dziennik Bridget Jones"?
znam!
kup ale w wersji DVD
Wyraźnie wyczuwam uraz do dresów i wsi
HAHAHHA to ze gnije z wiesniaków zwlaszcza tych z miejscowosci powyzej 10tys mieszkanców którzy czuja sie miastowi chociaz maja chamski wyraz geby

to znaczy ze mam uraz do wsi?
czasem jezdze na wioskowe potupaje ale tylko tam gdzie graja DISCO POLO (sa najlepsze)
a dresy tez nosze i wywalam zimny lokiec przy glosnej muzyce

dla zgnicia, niestety nie mam nalepeXa i sportowej pyty lub komina jak kto woli ;p
pewnie Ci tam kiedyś rowa przeczyścili a jak to mówią w televizji: Zły dotyk boli przez całe życie

Pozdrawiam maryjana i reszte
pewnie czyszcza tobie skoro jestes taki poinformowany; WOW od kiedy telewizja uczy??? zrobiles postepy i wziales sie do nauki ,? na nauke nigdy nie jest zapuzno; szkoda ze tak puzno

boli a skad wiesz ? na sesjach terapeutycznych powiedzieli Ci to?czy sam doszedles do tego wniosku?
A ja już miałem kupować A6 Avant 2.5 TDI

((
Ale skoro to szrot...to i tak sobie je kupie

bo uważam że to wyjebana fura i taka Mazda za bardzo nie podskoczy
kupuj sobie nikt ci nie zabrania , ale pewnie bedzie to wersja 115km

nie podskoczy w czym? niestety mazda nie roboi diesla 115 km

porównujesz a6 do 323? czy do 626 albo 6?
POZDRO wszystkim posiadaczom aut oprócz AUDI BO TO GÓWNO