Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dawaj to do Gd, po as będę mierzył swoje zaległości, więc jeden zestaw więcej nie zrobi różnicyjuz od roku leza u mnie glosniki i obudowy wyciety pod taki zestaw
tylko brak czasu na montaz
Patrząc po wykresach, ten chinol ma w sam raz 200W w 8R przy symetrycznym 70VDC. Ale jak im wychodzi 1200W/8R w mostku, to ja nie rozumiem. Kto mnie dokształci?
No, ja myślę, patrząc na cenę, że to dość atrakcyjna propozycja. Wcale bym jej nie odrzucał.Jakieś plusy są.
ja bym dal 10cm jezeli uda sie go tam zmiescicMam jeszcze pytanie, ktoś ma propozycję jaka średnica b-r będzie optymalna przy tej pompce? Może powinienem iść w szczelinowy, ale jakie wymiary wtedy przyjąć?
Jeżeli chodzi o AWX 10" z aluminiowym koszem to około 9cm w zupełności wystarczy, strojenie tak jak radzi producent na 30Hz, objętość netto 45-48l. Ja jednego zasilam 2x 200W w mostku dla 8 ohm. Obudowa powinna być naprawdę sztywna.Mam jeszcze pytanie, ktoś ma propozycję jaka średnica b-r będzie optymalna przy tej pompce? Może powinienem iść w szczelinowy, ale jakie wymiary wtedy przyjąć?
Ciezko bedzie wyrownac poziomy gdy suby beda aktywnie zasilane z koncowki mocy a monitory z osobnego wzmacniacza, nawet jesli wzmacniacz ma wyjscie pre out.
Ja bym robil klasycznie 3 way i zapewnil tym kolumnom solidne min 200W na kanał
np Dwie zmostkowane koncówki mocy Sony TA-N55ES ktore w mostku osiagaja moc 300W RMS dla 8 Ohm, 20Hz...20Khz, 0,004% THD
mozna takie juz kupic po ok 500-600zl sztuka, i ciezko znalezc lepsze rozwiazanie jako monobloki, pojednczej koncowki mocy o takiej realnej mocy i za takie pieniadze rowniez nie dostaniemy.
Nonp Dwie zmostkowane koncówki mocy Sony TA-N55ES ktore w mostku osiagaja moc 300W RMS dla 8 Ohm, 20Hz...20Khz, 0,004% THD
Oczywiście, ze nie maJeżeli wzmacniacz ma wyjście na suba aktywnego to nie ma problemu z ustaleniem odpowiednich poziomów na suby i monitory.
Ale juz nie bedzie wygladac tak rasowo jak 2 takie koncowki Sony ;pNo
Albo 2 kanały w klasie D z ebay
Wyjdzie min polowe taniej
Jak nie ma to korzystamy z wejść wysokopoziomowych i głośność subów musimy ustawić raz. Poza tym można zintegrować dwa potki na jednej osi. Gdzie problem?Jeżeli wzmacniacz ma wyjście na suba aktywnego to nie ma problemu
Jak nie ma to korzystamy z wejść wysokopoziomowych i głośność subów musimy ustawić raz. Poza tym można zintegrować dwa potki na jednej osi. Gdzie problem?
tak, jeśli wzmacniacz ma wyjście pre out na suba.Chyba nie rozumiem... Ja to rozumiem tak że dostosowuję głośność suba jeden raz, tak żeby grał razem z monitorami i z dobrym balansem, a później jak chcę ciszej lub głośniej, to kręcę tylko gałką na wzmacniaczu, nie?