dolphin123, Jaki długi dałeś tunel? Bo średnica, to chyba 68mm z Polinku.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dolphin123 napisał:głośnik jest wart swojej póki co niewysokiej ceny
dolphin123 napisał:Na pewno mogę powiedzieć, że góra po kilku godzinach (w aplikacji jaką opisałem wyżej) gra lepiej od DX25 - jest bardziej uporządkowana. Na basie czuje, że będzie bardzo ciekawie, już teraz potrafi kopnąć dość szybko. Ale szerzej później, jak będzie to na finalnej zwrotnicy.
no kurde a mnie nie zaprosili :twisted:dolphin123 napisał:Byli: csbiczek, Warg, ja :mrgreen:
już ich tam nie ma ;] Wstyd że z warszawy jesteś i nie wieszpaldo napisał:na odsłuchy do stxa na wolumen![]()
Z którą zwrotą ?Dla mnie hitem wieczoru były malutkie WLMy, jak to potrafiło zagrać... Za pierwszym razem nie skumałem że chłopaki je podłączyli, myślałem że to TL albo AWXy grają. Bas jak na taki mały głośnik był naprawdę zadziwiający, góra też bardzo fajna, dolphin mówił że krzykliwa, ja takiego odczucia nie miałem :mrgreen:
z ta 2rzedu gdzie Uni sie wylacza.takero napisał:Z którą zwrotą ?
zawsze mozesz napisac i przyjechaclklukasz napisał:no kurde a mnie nie zaprosili :twisted:
Krs47 z audiohobby napisał:Ostatnio przez kilka godzin słuchałem u znajomego porównania moitorów na ER18RNX i 27TBFC/G wdłg. zwrotki Jaya (moja dawna konstrukcja) z 3SM. Generalnie byłem bardzo zaskoczony podobieństwem brzmienia między tymi projektami. Różnice oczywiście też były i co najlepsze było słychać właściwie tylko to czego można się spodziewać po analizie różnic technicznych obu zestawów.
![]()