Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To chyba jest Accuton stylizowany na AWX-a no co Ty AWX w kolumnach za 24Kz?
w kolumnach Ketsus siedzi 15AWX
teraz mam 15tki i te zostaną u mnie na dłużej.
A ten głośnik ma inne parametry niż 15AWX choć jest zbudowany na jego podstawie.
Przy takim samym ustawieniu głośników?Kiedys pojawialy się pytania na temat wariantu STX FX-300 w obudowie TL, jeśli ktoś chciałby zbudować taka obudowę w oparciu o oryginalna zwrotnice, to mogę zaprojektować do tego tunel. W praktyce kolumna miałaby zachowane wymiary frontu, czyli szerokości i wysokości, jedynie glebokosc musi ulec zmianie.
Przy takim samym ustawieniu głośników?
Może faktycznie lepiej byłoby spróbować coś z 15AWX? Sam chętnie coś takiego bym wykonał..
Tak, żeby nie było potrzeby zmiany w zwrotnicy i projekcie przedniej scianki.Przy takim samym ustawieniu głośników?
No można, ale monitor czy podlogowka?Może faktycznie lepiej byłoby spróbować coś z 15AWX? Sam chętnie coś takiego bym wykonał..
Luszti zaprojektował kiedys TLke na 2x15AWX, wykonałem ja jednak to nie było to Dlasze prace wstrzymane ze względu na brak czasu.
Moim zdaniem fajnie by było wpakować go w monitor, taka alternatywa dla b-r. Jak coś z tego wyjdzie to zamieniam im obudowymonitor czy podlogowka?
Moglbys cos więcej o tym napisac? Lub Luszti. Ciekawi mnie co nie pasowalo i jaki był zarys projektu.