O :smile: no chyba ze tak... co to za lak ?dolphin123 napisał:a ja myślę, że nie :wink: po lakierowaniu całkiem inaczej to wygląda niż przedstawione tutaj zdjęcia.
Poniżej najlepszy przykład:
<foto>
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
O :smile: no chyba ze tak... co to za lak ?dolphin123 napisał:a ja myślę, że nie :wink: po lakierowaniu całkiem inaczej to wygląda niż przedstawione tutaj zdjęcia.
Poniżej najlepszy przykład:
<foto>
dolphin123 napisał:nie wiem, zdjecie zaczerpnięte z as. Widać, że świeżo lakierowane musiało być :wink:
ble ble ble... Gdyby każda zwrotka wyglądałaby tak jak myślisz to po co pomiary ?scythe1123 napisał:ja bym chętniej zrobił inna zwrotnice niż STX, nie podoba mi się ta ilość elementów :|
A myslisz, ze kazda zwrotnica powinna sie skladac tylko z filtrow pierwszego rzedu ? To sa zwykle bzdury audiofilskie. Akurat w tym projekcie znajduje sie tylko jeden filtr RLC + filtry 3 rzedu. Moznaby sie pokusic o zrobienie filtrow 2 rzedu LR4, ewentualnie 3 rzad LR4 . Ale nie ma tez nigdzie pomiarow THD, stad nawet nie wiadomo, jaki wybrac podzial. Dodatkowo jakby nie patrzec, charakterystyki samych glosnikow tez nie sa idealne....... Stad nie sadze, zeby komus sie chcialo robic pod ten zestaw inna zwrotnice, bo aktualna jest zrobiona dobrze ( choc jeszcze nie sluchalem jej )scythe1123 napisał:ja bym chętniej zrobił inna zwrotnice niż STX, nie podoba mi się ta ilość elementów
Jak tylko je zrobie to zapraszam do siebie.pharoh napisał:bo aktualna jest zrobiona dobrze ( choc jeszcze nie sluchalem jej )
pharoh napisał:filtrow 2 rzedu LR4, ewentualnie 3 rzad LR4
cały czas piszę o moich odczuciach to mi się nie podobało więc piszębo cały czas najwięcej wiesz o moich AWXach
Nie ma czegoś takiego. LR4 to filtr LR 4-go rzędu, to, co miałeś pewnie na myśli, to LR2 i LR3, ale filtr LR3 w ogóle nie istnieje![]()
Cały czas odnosisz się do strony technicznej, a pisałem Ci wiele razy i dalej nie rozumiesz, że zwrotnica jest wykonana prawidłowo.scythe1123 napisał:dolphin123, każdy post traktujesz jak atak na swoją osobę
co do zwrotnicy to były moje przypuszczenia, skoro zwrotnica jest super to już taki charakter brzmienia jest AWX
scythe1123 napisał:po 3 mogę się z Tobą założyć, że nie tak łatwo będzie ci rozróżnić mp3 od FLAC'a mowa o dobrze prze konwertowanym mp3 320kbit