Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
swietnym przykłdem tego stwierdzenia jest wszech obecna Vifa XT
Nie jesteś pierwszy który po publikacji mojej konstrukcji ma chęć na morela
głośniczek o unikatowym wręcz parametrze 0,95mm liniowego skoku membrany
co to oznacza?
A jakby było 2mm?
co to oznacza? A jakby było 2mm?
Wosk to starwax bezbarwny ze słoika. Nakładałem za pomocą szlifierki oscylacyjnej z filcem. Polerowałem na dwa sposoby, ręcznie i szlifierką z filcem. W sumie ręcznie za pomocą miękkiego filcu (takiego do wytłumiania obudowy) wychodzi bardzo dobrze. Po paru dniach powłoka się wyraźnie utwardza ale nie jest to co lakier, jest delikatniejsza.
czy u Ciebie też tak jest ?
Jest jedna rzecz, która nie daje mi spokoju: wygląd. Wyglądają jak gadżety z "Gwiezdnych wojen" nie koniecznie martwe. Udziwnione kształty, dziwne proporcje (zakładam, że są skutkiem założeń konstrukcyjnych), jednobarwność i dość dyskusyjny, mało "naturalny" kolor składają się na nieciekawy dizajn.
O gustach się nie dyskutuje...
Unikalność oraz robienie pod własne potrzeby jest istotą diy.Fakt wygląd jest kontrowersyjny ale za to jest unikalny ...
Co do gwiezdnych wojen to miałem podobne skojarzenia a płyta z muzyka z tego filmu była jednym z częstszych krążków które odpalałem podczas testowania i strojenia kolumny
22 cm Seasa potrafi ruszyć powietrze w sposób niedostępny najlepszym 18-stkom, nie dziwię się sprawdzaniem ich ogromnych możliwości na "dole"
Dorzucisz pewnikiem sporo nowych płyt do swojej listy przebojów. Ze swojej strony polecam np Ederlezi - Goran Bregovic`a albo coś Joshua Bell`a, Twoje kolumienki mogą to "oddać" z zaskakującą energią i barwą.
Miłego słuchania
ak, masz rację jakieś podłogi robić tym woskiem to totalna pomyłka, on się utwardza ale nie aż tak. Niestety to nie jest i nie będzie powłoka o twardości na miarę lakieru, podobno są woski co tak twardnieją ale ten starwax na pewno taki nie jest. W sumie można się było tego spodziewać, jak coś się łatwo nakłada i tak łatwo robi to i nie może być zbyt trwałe. Ja tam po prostu staram się nie wbijać paznokci w obudowę