Yoshi jaka obudowe dałes dla L22?? Jestem na etapie projektowania paczki na tym Seasie i najlepiej wychodzi mi 50l@33Hz.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
18 excela też wcale nie jest taka zła na średnicy i nie to dlatego, że taką mam
Po prostu excele są świetne.
Zadałem to pytanie ze wzgledu na to, że 18tka illuminatora okazała się też świetna na średnicy i na dzień dzisiejszy jest tak satysfakcjonująca, że przejście na mniejszy midrange to było by właściwie chyba wszystko na co mógłbym sobie pozwolić po tylu latach siedzenia w diy. Już konstrukcja Lusztiego pokazała mi jak dobrze można wykonać trzy drogi. Iść już bardziej w kierunku bezkompromisowego zestawu ze względu na górę, miałbym dzisiaj duży problem wybrać pomiędzy konstrukcją Yoshiego i binganta jeśli chodzi o dobór przetworników.a jak w porownaniu z SS iluminatorem?
...
Nie oszukujmy się, przy tej klasie głośników ciężko o coś lepszego...
.
jest jeszcze w16 którą może się udaćJednej 15tki excela nie zgrasz z L26 , trzeba 2 sztuki, więc już chyba masz odpowiedź
jest jeszcze w16 którą może się udać
u seas-a w konstrukcji z w26 jest w15
Jak im się udało zgrać