Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ta,matrix to będzie jak mnie stara z chałupy z tym wywali ;]
Ale wsio jest jak tomaszo napisał.Klasyczny BR z nieklasycznymi wzmocnieniami.
Poprostu buda jest wielgaśna,sa dość duże powierzchnie które należy wzmocnić aby nie wpadały w rezonans.
Wystarczy stosowac listwy o szerokosci 8 - 10 cm nawet z 18mm wiorowki... Ale jak ktos pala checiami jak Umberto - to mozna heheh. Nie widzialem do tej pory solidniejszej obudowy w tej objetosci powiem szczerze...
tomaszo, no można,ale efekt rozsadzania...przy takich płachtach to nie żarty.Wiem bo już raz zlekceważyłem sprawe i sie buda niemal rozpadła.Fakt że to było closed ale teraz wole na zimne dmuchać,człowiek sie rozumu uczy.
Prawda - przy takich glosnikach juz trzeba troche asekuracji wprowadzic przy konstrukcji skrzynki Poza tym - w sumie material typu wior czy MDF nie jest za drogi, najwyzej troche pracy wiecej kosztuje zlozenie - ale jaka satysfakcja jak sie wie, ze lepiej sie nie dalo hehe... Najgorzej jak potem jakis niedorobiony detal utkwi w mozgu i meczy... Od razu zrobic czolg - w koncu latal z tym nie bedziesz po schodach dwa razy w tygodniu
Klocek...toz to kloc będzie.Na to biurko co widać to go ledwo wtachałem a gdzie jeszcze głosnik,ponad 8 kg. Maxi, w odpowiednim czasie myślę zamieścić całą relacje wraz z wrażeniami.Tylko sie zastanawiam gdzie to dać,czy tu czy u konkurencji ;]
Moze XXLSy ludzie se pokupuja ? Gdyby jeszcze tak dostepnosc niektorych przetworniczkow sie zwiekszyla to by bylo fajnie. Cena wkoncu i tak spadnie kiedys, przeciez nie bedziemy dorzej kupowali niz o wiele bogatsi np. Holendrzy
szczerze mówiąc to jeszcze wczoraj po południu nawet nie przypuszczałem żę cokolwiek o nazwie BSW zagości w koim domu w ciągu najbliższego roku
no ale stało się
szczerze mówiąc to że we czwartek stane się oficjalnie posiadaczem tego 104II to tak naprawde absolutny przypadek
Gorzej jak się okaże że będzie lepszy od es250
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.