Nie na temat...
A może w końcu pokażesz ten post? Bo pamięć bywa zwodnicza...a przekręcać fakty nie jest zbyt ładnie. | |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A może w końcu pokażesz ten post? Bo pamięć bywa zwodnicza...a przekręcać fakty nie jest zbyt ładnie. | |
| @Paweł Może masz niezbyt dobrą pamięć i pomyliłeś Bio ze mną? Ja z żadnym z nich się nie umawiałem na odsłuch, więc albo Marios nie pisał o mojej TLce albo pisał o spotkaniu z kimś innym. Zastanowiłbym się na twoim miejscu przed używaniem stwierdzenia "na bank" w momencie gdy nie pamiętasz nawet kto z kim się umawiał na odsłuch. @Luszti Też mi się tak wydaje. Szczególnie w momencie gdy Marios się tak zbłaźnił. Oczernianie kogoś o kontakty z nim jest niesmaczne. Pokazuje tylko jakie paweł ma o mnie mniemanie. | |
Oki, myslełm że o mnie chodzi.. | |
Tak tak słucham 20hz z monitorów wystrojonych na 45hz...I co w ogóle ma tutaj wielkość pomieszczenia?ty, marios... i byl chyba ktos jeszcze
cala paczka od sluchania 20hz w malych pokojach
Co ty możesz o korekcji powiedzieć jesli nawet nie próbowałes?BioCannabis się zapewne nazywał ten "trzeci", którego fascynacja korekcją aktywną wcale do mmnie nie przemawia
Pare postów wyżej użalałeś sie nad soba jak to cie traktuja,A teraz co? Sam mnie obrażasz wiec zważaj na słowa albo chociaz nie przychodz z płaczem...I już kompletnie popisałeś sie swoim gniuszem piszac ten post i mnie obrażajac.A z Mariosem w jednym szeregu mnie proszę, z łaski swojej, nie stawiaj, bo mnie w tym momencie obrażasz (Zapewne takie były twoje intencje)
Nie na temat...
@Paweł
Ja z żadnym z nich się nie umawiałem na odsłuch![]()
Kiedy sie zbłaźniłem? Wtedy kiedy paweł usuwał moje posty bo nie były mu na reke?Nie na temat...
Szczególnie w momencie gdy Marios się tak zbłaźnił. Oczernianie kogoś o kontakty z nim jest niesmaczne. Pokazuje tylko jakie paweł ma o mnie mniemanie. ![]()
Na allegro wisi http://allegro.pl/ravemsater-bsw184-ii-i2055545831.html pozjada dupa te wszystkie stx które podaliscie w temacie i tak zachwalacie troche kosztuje ale napewno nie znajdziesz nic lepszego na tym poziomie cenowym nawet nie ma co o tym marzyć bo brzmienie warte kilka krotnie wiecej i wzmaczniacz który posiadasz sobie z nim spokojnie poradzi
Jednak wiele osób twierdzi że to swietne głosniki i maja cos w sobie ciekawe dlaczego jestes odmieńcem:blink:Ravemaster to nic nadzwyczajnego
I koło sie zamyka bo na taki głosnik trzeba miec przynajmniej 1000zł i jeszcze z 700zł na membrane bierna tylko po co mb jesli mozna zrobic stary poczciwy br i wyjdzie na to samo?Prawde mowiac do kina domowego wolalbym jakas konkretna pompke z membrana bierna.
Jednak wiele osób twierdzi że to swietne głosniki i maja cos w sobie ciekawe dlaczego jestes odmieńcem
I koło sie zamyka bo na taki głosnik trzeba miec przynajmniej 1000zł i jeszcze z 700zł na membrane bierna tylko po co mb jesli mozna zrobic stary poczciwy br i wyjdzie na to samo?
No i to tego zapotrzebowanie na prad jest wrecz ogromne,xls w ogóle nie ruszało 70wat a mojemu ravemasterowi spokojnie wystarczało,Wiec do 12calowej pompki lepiej sie nie brac nie majac 300watów mocy tym bardziej jesli ma to być obudowa zamknienta.
Zasady akustyki sa bezwzgledne, nie ma glosnika, ktory posiada skutecznosc 95db od 100hz, do 20hz.
W bassreflexie nie, ale na tym BSW można by sklepać coś z taką sprawnością od 20hz, tylko wtedy te 100hz od góry może sprawiać problemy.
No mozna, 600 litrowa tube lub linie transmisyjna, albo bandpass, w sam raz na krajowe m3