Nie na temat...
Nie mam takiej. i nikomu nie sugeruje żeby specjalnie taką budował. Są chętni jak widać na Zeusy, może ktoś się skusi zaprojektować im nowa zwrotnicę. Ja swoją propozycję zwrotnicy jako przykład już podałem. | |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie mam takiej. i nikomu nie sugeruje żeby specjalnie taką budował. Są chętni jak widać na Zeusy, może ktoś się skusi zaprojektować im nowa zwrotnicę. Ja swoją propozycję zwrotnicy jako przykład już podałem. | |
tak, bardzo dobrze trafiles.dobra takie Br może być do tych zeusów?? http://allegro.pl/tuba-rura-tunel-ba...499795700.html
Że kto nie potrafi i czego ? Wysyłaj głośniki to będzie zwrotka . | |
a co do długości to myśle że 10 cm to wystarczy bo ja nie chcę stroić kolumny na 35 hz ja to bym chciał ją zestroić tak ja wiem na 40 hz ,45 hz
ja nie mam takich głośników. To była taka sugestia bo może autor wątku chciałby tam mieć poważną zwrotnicę. Ale sadząc po tym jak chce stroić BR to raczej nie będzie się przejmował zwrotnicami. | |
Nie obraź się, ale skoro nie posiadasz poprawnej zwrotnicy opartej o pomiary, to nie wmawiaj nikomu że takową można zrobić ale nikt tego nie potrafi. | |
To chyba będzie odwrotnie, jak się doszkoli to zauważy że coś jest nie tak | |
| brawa za wyczerpujaca wypowiedz po odgrzaniu kotleta sprzed 3 lat! :thumbsup: | |
Daj mu jakieś odznaczenie, za niesienie pomocy potrzebującymbrawa za wyczerpujaca wypowiedz po odgrzaniu kotleta sprzed 3 lat!