Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
CSS od pharohaPytanie do oblatanych diyowiczow. Z czym ozenic SS 18W8545? Cena na wysokotonowke max 300zl. Narazie moje typy to HDS lub cos od SB, a moze Seas w WG?
Ja używałem tych SS z Seasem 27 TDFC. Zboruch ich słuchał.Pytanie do oblatanych diyowiczow. Z czym ozenic SS 18W8545? Cena na wysokotonowke max 300zl. Narazie moje typy to HDS lub cos od SB, a moze Seas w WG?
Ja używałem tych SS z Seasem 27 TDFC. Zboruch ich słuchał.
Gdyby można było pożyczyć gdzieś i zaprezentować je z najlepszej strony to kto wie jakby się zachował.Wlasnie tak sie zastanawiamy co tam finalnie kupic. Ja bym poszedl w duzego revelatora, ale to nie to siano.
Coś konkretnego z Audaxa widzisz w parze z SS 8545? Nie może grać ostro.Bierze SBA 29 jeśli lubisz charakterystyczne dla pierścieniowców granie z zadziorem.
A może coś z Audaxa? http://audiotransducers.com/pl/8-wysokotonowe#/producent-audax
Gdyby można było pożyczyć gdzieś i zaprezentować je z najlepszej strony to kto wie jakby się zachował.
Z drugiej strony jest już na rynku trochę nowych konstrukcji i w niższych pieniądzach.
Bierze SBA 29 jeśli lubisz charakterystyczne dla pierścieniowców granie z zadziorem.
Czy taki czy inny głośnik i tak wszystko sprowadza się do tego, że fajnie byłoby któregoś posłuchać jeśli są możliwości.Mozna je zalatwic, ale Marcin mowil, ze nawet jakby zagraly ladnie, to i tak sa sporo za drogie, dlatego szukamy alternatywy.
Coraz bardziej sklaniam sie wlasnie do SBA 29. Ja lubie granie z zadziorem, ale kolegi gust moze byc inny![]()
bas się z ad nie zmienił znacząco (niestety) ale dyskretny stopień wyjściowy tchnął nowe życie w średnie i wysokie .
Taki tam zaje..fajny dac :-D Mój numer jeden na tą chwilę, najlepszy jaki miałem i słyszałem.
Dac na PCM1702, jak zresztą widać na focie, konwerter amanero + izolator + obudowa z modushop.
Muszę posłuchać jeszcze jakiegoś daca R2R, jestem ciekaw czy będzie reprezentował ten sam poziom dźwięku. Jak widać, niby starsza kostka a jest wyraźnie lepsza od w miarę świeżej AK4490. Taki padł werdykt u kolegi po paru godzinach słuchania.
![]()