Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po co taka ogromna temperatura. Cyna bezołowiowa topi sie juz od 180.Temperatura na stacji 350°C przewód 1,5mm...
Przez dość długo słuchałem muzyki z ampli (Yamaha rx-v663 kupiona do kina z myślą o 7.1 i TrueHD ale w stereo uszy nie więdną), dziś przepiąłem się na BG9, który napędzał inny zestaw... Różnica na górze pasma jest znaczna na plus BG9, wcześniej tego nie dostrzegałem ![]() ![]() | ![]() |
Na jaki zakres częstotliwości robiłeś ? Planuje coś takiego do siebie ale dość spore wychodzi .
Z jakiego to drewna będzie, jakiej wilgotności? Nie boisz się wilgoci i pleśni o pająkach nie wspomnę?Jak dobrze pamietam to zakres dzialania od 1400hz, cos kolo tego. Wiadomo, ze im nizej tym wyzsze slupki wychodza. Tutaj najwyzszy slupek ma niecale 12 cm. Niby dziala to troche nizej niz obliczona czestotliwosci, ale pewnie nie az tak nisko jakbysmy chcieli.
Z jakiego to drewna będzie, jakiej wilgotności? Nie boisz się wilgoci i pleśni o pająkach nie wspomnę?
w kazdym wysokotonowym jaki znam@ Pawel S. nie w kazdym....w GDN nie ma plastiku...
Co do mocowania, chyba najbardziej prymitywne acz najbardziej chyba efektywne - nakrętki pazurkowe wbite od wewnątrz plus zalane jakimś dwuskładnikowym klejem epoksydowym. O ile nie przekosisz otworu, to śruby imbusowe dociągniesz tak, że MDF się skurczy
Z głowa a nie szybkostandard - w kazdym glosniku jest z tym problem. dlatego trzeba robic to szybko
Firma to Poltrafo 2x35V 250Wnik156 jakiej firmy jest toroid na zdjęciu?
No chyba że lutuje cyną bez topnika... wtedy to żadna technika nie pomoże![]()