• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

U mnie też "takie tam"

Godne "takie sobie",sprawdzałeś zgodność odwzorowania (wg serwisówki)?. Jakie pcb wchodzą na komplet?
Jeżeli przez TaoBao sprowadzałeś te cacka to podeślij mi link plz:)
Te moje "takie tam" wyróżnia się na pewno na pierwszy rzut dokładność wymiarowa, czego nie można powiedzieć o "klonach" od Tomka ,które są o 35 mm krótsze.

Po 9 miesiącach dzisiaj się wykluły bliźniaki jedno jajowe. :biggrin:
32e3c7e21626c78791e653e95e3647bd_1461702717.jpg

Ciąża musiała być ciężka ;-) , ale bliźniaki piękne wyszły, świetnie się komponują z resztą sprzętu.

sylvek
Bardzo fajny ten zestaw!! Frezik kupilem z USA bo tylko tam robia z takim malym ''szaftem'', troche sie obawiam czy to sie sprawdzi.

Po ilosci PCB widac ze wiosna idzie pelna para. Super!!

Ja używałem na 12mm i jest całkiem spoko. Gdzie dorwałeś na 6mm.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Po 9 miesiącach dzisiaj się wykluły bliźniaki jedno jajowe. [emoji3]
32e3c7e21626c78791e653e95e3647bd_1461702717.jpg
Szafeczka za to mi się podoba, szkoda tylko że jak dla mnie zbyt mało pojemna. Ale sam pomysł fajny

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Mocy nie ale tiw x2 to robi pewnie spore zamieszanie.
Niestety mój salon nie jest super od strony akustyki, więc dwa takie potwory robiły by więcej złego niż dobrego.
Ale teraz myślę trochę nad tym popracować.

Powrót