• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

A dzisiaj zrobiłem sobie porównanie w samochodzie accu vs focal i ss.
Focal i ss gra całkiem dobrze ss daje dużo powietrza ale accu gra bardziej precyzyjnie i lepsza gitara takie moje pierwsze odczucia na szybkiego.
No i fotki z placu boju😀.

Ostatnia edycja:
A jak to wszystko zgrałes?
Bo chyba nie słuchałeś wszystkich na tej samej zwrotnicy?

Poza tym tw powinien byc dalej i wyżej od średniaka

Łukasz wszystko jest sterowane za pomocą pionka dex i deq 9.
Wiec szybko można się przezbroić😀.
Wiem że aby to zgrać na gotowo to trzeba posiedzieć i pomierzyć więc napisałem że pierwsze odczucia😉.

O kurde albo jestem zmęczony albo zamulony nie załapałem o co ci chodzi.
Pilot jak pilot taki dupowaty lepiej jak by był taki jak w alpine f1 prawie jak tablet😀.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Gra to całkiem przyjemnie.
Pewnie duża zasługa wzmacniaczy genesisa w klasie a które widocznie lubią się z ceramiką.
Może kiedyś pokuszę się i kupię celle c25 i c90 do auta😀.

Ostatnia edycja:
Ciekawa sprawa. Nie zdawałem sobie sprawy, że komukolwiek zachce się jeszcze uniego składać. A u mnie w toku EBL21+EF22 w ramach retro poznawczych eskapad.

Płytka na montaż przestrzenny gdzie zamiast turretów są kołki klejone soudalem (do metalu) na zwykły uprzednio przygotowany laminat.

Rewelacja,

ja pamiętam jak w aucie podziwiałem kiedyś gdy po włączeniu radia antena samoczynnie się wysuwała jak peryskop. W Boschu zadbano o redukcje dźwięku motorka przy wysuwaniu anteny. Klienci zaraz reklamowali, bo właśnie ten dźwięk przy wysuwaniu anteny był ważny dla nich.
Jeszcze fajnie by było jakby kolumny się wysuwały ze ścian.

Weekendowe dłubanie ;)

Tv Lift Winda tv (lg50")

Ostatnia edycja:
Rewelacja,

ja pamiętam jak w aucie podziwiałem kiedyś gdy po włączeniu radia antena samoczynnie się wysuwała jak peryskop. W Boschu zadbano o redukcje dźwięku motorka przy wysuwaniu anteny. Klienci zaraz reklamowali, bo właśnie ten dźwięk przy wysuwaniu anteny był ważny dla nich.
Jeszcze fajnie by było jakby kolumny się wysuwały ze ścian.

Tv ma sie chowac za stolikiem do audio na ścianie jest magicscreen future black

Małe monitorki na projekcie Pawła.S nabierają kształtu . Elementy zwrotnicy lecą kurierem a niskotonowe się powoli wygrzewają . Dzisiaj wiercę pod terminale i na weekend wiozę do malowania.

Ostatnia edycja:
Powrót