Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Warg napisał:nowy1,
coś a'la avalony ? :twisted:
mysle ze kwestia gustu bo mi akurat podoba sie tak jak nowy1 zrobilPawel S. napisał:nowy1, dlaczego brak sciec na dole? jakos malo spojne teraz to jest stylistycznie :???: czegos mi tam brakuje
aha - juz wiem dlaczego brak sciecnowy1 napisał:
Pawel S. napisał:aha - juz wiem dlaczego brak sciecnowy1 napisał:
Pawel S. napisał:sporo pracy w to musiales wlozyc
jezeli fornir na to pozwoli to oforniruj tylko bok, frezuj a potem fornir na front i zagnij go na te fazy - ja tak zrobilem i duzo mniej roboty z tym bylonowy1 napisał:ma byc jeszcze lekko frezowane talej w dół bedzie ale po fornirowanie zrobie to frezem 45 * na 15 mm

przeciez caly czas zalecam taki do ARNowvicher napisał:Dodatkowo skróciłem br podnosząc strojenie, teraz mam polinkowy fi 68x220 skrócony na 160 i różnica jest ogromna, oczywiście na korzyść
no tak, ale symulacja pokazała że 45Hz dla 6,8 będzie przy ok 220 właśnie <chyba że coś spartoliłem>.Pawel S. napisał:przeciez caly czas zalecam taki do ARNow(do 18-20l)
chyba połowa piszących tutaj osób nie zauważyła w jakim temacie pisze... To ostatnia szansa by nie dostać warna. | |
no i tutaj widac jak uwaznie czytasz tematy zwiazane ze strojeniem itp...vicher napisał:no tak, ale symulacja pokazała że 45Hz dla 6,8 będzie przy ok 220 właśnie <chyba że coś spartoliłem>.