Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
i duuuzo szlifowaniadolphin123 napisał:jeszcze tylko otwory i lakierowanie..
bo ? :wink:Pawel S. napisał:i duuuzo szlifowania![]()
bo zawsze jest :???:dolphin123 napisał:
metalizowane lub superesy - stosunkowo maly koszt wiec mozesz zaszalectoma085 napisał:rezystory i tu kąpletnie nie wiem jakie czy metalizowane czy ceramiczne a może jakieś inne?

ja tego tak tragicznie nie odbieramPawel S. napisał:trzeba powierzchnie przygotowac, przeszlifowac lakier itp. zawsze to mi najdluzej schodzi
Warg napisał:wtyki bananowe nakamichi
a chce ci sie schylac za kolumne i dokrecac za kazdym razem nakretki?pegelmesser napisał:A nie lepije widełki?

amdr napisał:Kto powie gdzie kupić nacinany MDF i ile to kosztuje?
ceramiczne to sa oba. ten kwadratowy to rezystor drutowy wiec jakby nie patrzec bedzie mial jakas indukcyjnosc wlasna. jak jest zbudowany metalizowany to nie wiemamdr napisał:A które lepsze rezy? ceramiki czy metalizowane?
czyli metalizowaneamdr napisał:nawet nie wiem jakie mam, Paweł podał to kupiłem.
ja bym uzyl pilarke reczna - duzo szybciej bedzien_omyzs napisał:bierzesz frezarke i sam nacinasz co to za problem