Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ktory gatunek jabloni?
Ładny subik.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Łukasz ja mam magnezowego seasa też z pierwszej serii ale car audio czarna membranka.
Fajne głośniki.
Jak to gra?
Pewnie jest niezły inpuls i wykop na wyższym basie.
Jakbyś zamawiał kiedyś jabłoń to byś wiedział o co pytam, ale widzę nie miałeś stycznościAntonowka
Jakbyś zamawiał kiedyś jabłoń to byś wiedział o co pytam, ale widzę nie miałeś stycznościWidziałem różne klasy jabłoni indysjkiej (tineo) i beboka jest piękna, ale można dorwać jeszcze bardziej kontrastowe, stąd pytanie o klasę forniru.
![]()
No, ja już nigdy tej kiepskiej nie kupię po zobaczeniu tej lepszej klasy jabłoni![]()
Ja tez dzis pogrzebaczem
ICALadnie wyszlo. Jaka chemia lakierowales?
Hermesa projekt, czy sam dłubiesz swoją wersję?
LuSzTi czyżby głośniki Hermesa?
Jak ci się te panele sprawują? Bo to rozumiem masz wydruk na płótnie na tych panelach? Zastanawiam się nad takimi do mnie, ale trochę się obawiam, że te płótna po zadruku są bardzo szczelne. Tłumią coś na wyższych częstotliwościach?
Ciekawa opcja, nigdy na to nie trafiłem. W googlu widzę tylko gotowe wzory, nie widzę usługowego druku. Gdzie zamawiałeś? Drogo?Wydruk mam na tzw dresówce, jest wydruk sublimacyjny,
Ciekawa opcja, nigdy na to nie trafiłem. W googlu widzę tylko gotowe wzory, nie widzę usługowego druku. Gdzie zamawiałeś? Drogo?
Długo już u ciebie wisi? Zmienia w czasie kolor?