Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Paweł nie próbowałeś niższego podziału z tym dużym MR16? Coś dużo tych cewek rdzeniowych. Zazdroszczę Wam bo już grają w docelowej budzie. Oczywiście nie sugerujesz się tym niskim bramkowaniem bo realnie to można od 500Hz pokazywać.
Kopułka może być bezpiecznie filtrowana 2rz przy 2kHz. Macie płaski front więc prawdopodobnie wejdziesz na 3rz elektrycznie więc wtedy to nawet poniżej 2kHz można zejść. Dolny podział masz optymalnie. Ja z mniejszym MR13 też zostawiłem 200Hz ale docelowa zwrotka będzie modyfikowana.Jeszcze nic nie modziłem. To jest pierwszy szybki pomiar w celu sprawdzenia symulacji
Pewnie jeszcze wezmę również pod lupę podział WF/MID. Podział na 230 - 250 Hz wydaje się być OK. Robił byś niższy?
Kopułka może być bezpiecznie filtrowana 2rz przy 2kHz. Macie płaski front więc prawdopodobnie wejdziesz na 3rz elektrycznie więc wtedy to nawet poniżej 2kHz można zejść. Dolny podział masz optymalnie. Ja z mniejszym MR13 też zostawiłem 200Hz ale docelowa zwrotka będzie modyfikowana.
Bo większość kopułek na to nie pozwala. Każdy stroi jak uważa ale szkoda marnować niesamowity potencjał TW29RN. Tym bardziej, że musisz dobrze odfiltrować śmieci z MR16.Aaaa, to ja nie zrozumiałem pytaaaaania [emoji3]
Ja osobiście nie jestem fanem podziałów MID/TW poniżej 2kHz,
Bo większość kopułek na to nie pozwala. Każdy stroi jak uważa ale szkoda marnować niesamowity potencjał TW29RN. Tym bardziej, że musisz dobrze odfiltrować śmieci z MR16.
To ja pokażę jak wygląda wytłumienie:
A czo to będzie ? To będzie subwoofer do auta
SB ACOUSTICS SB23MFCL45-4
Trochę spieprzyłeś Marian. Były 2 takie na olx za cenę jednego. Ja i kolega kupiliśmy.
Dam znać jak nam
A tak wygląda mundorf po około 5 miesiącach. Tak poszerzył scenę, że aż etykieta się odkleiła
A czo to będzie ? To będzie subwoofer do auta
SB ACOUSTICS SB23MFCL45-4