Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No i kolejna część zabaweczek przyjechałaJeszcze czekam na parę elementów ale już niedługo i będę musiał to w całość jakoś skleić [emoji16]
Jig do Arty.![]()
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
W aucie TDA2030a. Zresztą w domu kolega na takim mierzy też.kondrax jakiego wzmacniacza mocy będziesz używała do pomiarów?
Już mierzymy z pawel_luk w aucie takim zestawem. Jest dobrze.W aucie TDA2030a. Zresztą w domu kolega na takim mierzy też.
W razie czego mam parę wzmacniaczy domowych.
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Irek mówi że to z tego powodu raczej że mikrofon diy nie ma "resorowania" kapsułki.
Manual od Arty sugeruje ten przedwzmacniacz.Planuję kupno mikrofonu Behringer B-5 i zastanawiam się czy zamiast przedwzmacniacza MPA-102 nie lepiej kupić kartę Steinberg UR22MK2?
Pogromca miał jakieś problemy z tym przedwzmacniaczem.
Raczej wygląda mi to na odbicia od statywu.
Chyba sie juz naprawiloPogromca miał jakieś problemy z tym przedwzmacniaczem.
A i ten mpa-102 może być zasilany z 4x9V baterii co przydaje się w pomiarach w aucie.Planuję kupno mikrofonu Behringer B-5 i zastanawiam się czy zamiast przedwzmacniacza MPA-102 nie lepiej kupić kartę Steinberg UR22MK2?
Pogromca miał jakieś problemy z tym przedwzmacniaczem.
Raczej wygląda mi to na odbicia od statywu.
Nie mam jakiegoś konkretnego sklepu ja kupiłem na allegro od imuzyczny.kondrax mógłbyś jeszcze podać gdzie najlepiej kupić taki sprzęt do pomiarów?
Jest w zestawie.Jaki zasilacz proponujesz do przedwzmacniacza?
Dobrze wygląda. Co będzie w środku?
Dobrze wygląda. Co będzie w środku?
Scan 18W/8545 bez K nie byłby lepszy na średnicy?THXa głośniki to:
ScanSpeak Revelator D2905
ScanSpeak 18W/8545K00
Satori WO24P-8 9.5
Scan 18W/8545 bez K nie byłby lepszy na średnicy?