Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dzieki, to bylo przyczyna..kondrax napisał:dolphin123, Weź jak masz firefoxa wciśnij CTRL - (minus), ci się po prostu przez przypadek na przeglądarce wcisnęło i masz wszystko powiększone. Na IE i operze też gdzieś w opcjach u góry przeglądarki jest powiększanie i pomniejszanie teksu.
dolphin123 napisał:esh0 nice... :grin: opisz to magiczne wykonczenie lampki jak mozesz - obudowe

ta fota wyjasnia wszystkoesh0 napisał:
:lol: warto warto żeby później jeszcze w to uwierzyć nawet :mrgreen:KIVLOV napisał:Bo rozmawiałem z osobą co ma ten kabel i naparwdę jest różnica. Bardzo mnie ciekawi czy warto wydać 50zł za metr kabla - właśnie na tym przewodem się zastanawiam od dwóch miesięcy.
wyżynarkę masz?esh0 napisał:i otwory na lampy (Φ22) - no i to jest problem, bo nie mam czym takich dużych otworów zrobić :roll:
amdr napisał:KIVLOV napisał/a
Bo rozmawiałem z osobą co ma ten kabel i naparwdę jest różnica. Bardzo mnie ciekawi czy warto wydać 50zł za metr kabla - właśnie na tym przewodem się zastanawiam od dwóch miesięcy.
:lol: warto warto żeby później jeszcze w to uwierzyć nawet :mrgreen:
kondrax napisał:KIVLOV, mogę ale nie dziś, dopiero do domu wróciłem zmarzłem jak cholera. Jutro coś po południu jak znajde czas posłucham.
może takim czymś warto spróbować? http://www.allegro.pl/item555726703_wiertla_do_drewna_lopatkowe_6_sztuk_komplet.htmlesh0 napisał:otwory na lampy (Φ22) - no i to jest problem, bo nie mam czym takich dużych otworów zrobić :roll:
KIVLOV napisał:kondrax a możesz podłączyć jedną kolumnę pod Resonem a drugą pod zwykły przewód i dosłuchać się różnicy. Bo rozmawiałem z osobą co ma ten kabel i naparwdę jest różnica. Bardzo mnie ciekawi czy warto wydać 50zł za metr kabla - właśnie na tym przewodem się zastanawiam od dwóch miesięcy.
damiani napisał:może takim czymś warto spróbować? http://www.allegro.pl/item555726703_wiertla_do_drewna_lopatkowe_6_sztuk_komplet.html