Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mały projekcik SB26 + SB15
Chce zrobić podłogówki 2.5d na 17MFC + Sb29RDCPodobał mi się dźwiękowo 17MFC, miał swój charakter.
Ładne monitorki![]()
Jak to gra?
Jaka zwrotnica?
Podobał mi się dźwiękowo 17MFC, miał swój charakter.
Czy 15MFC ma ten sam charakter grania?
Chce zrobić podłogówki 2.5d na 17MFC + Sb29RDC
Pytanie tylko czy 17MFC będzie miał wystarczająco basu bo 15cm bardziej puka i dla mnie gra zbyt płytko, SB17NBAC gra tak jak bym chciał w basie ale głośniki na tyle podrożały że siedzi mi w głowie zastosowanie 17MFC.
Kolejna sprawa czy 29RDC na górze nie beezie zbyt ciemny? Na zagranicznych forach porównują go do Satori TW29R-B czy jest wart uwagi?
Jakie wymiary? Nadały by się na głośniczki do komputera?
Słuchał ktoś tego?
Nadają się dla kogoś lubiącego wycofaną górę?
Jakie wymiary? Nadały by się na głośniczki do komputera? Jak gra ten zestawik?
To będzie Sb Arya siedzi tam RDC i na dole 17MFC.Może seria RDC? nazwjmy to Satori dla ubogich?
Mam go w wersji 4 Ohm z basem nie ma problemu taki mi odpowiada średnie też spoko, objętość obudowy około 13.5 litra. Najbardziej przeszkadza mi zbyt cykajacy głośnik ADC pewnie dało by się go trochę opanować. Nie jest tak źle ale po prostu czasem przeszkadza.Możesz jeszcze rozważyć NBAC ale ostrożnie z wariantem 17 cm (możesz mieć duży problem z bassem).
Słuchałem kilku aluminiowych głośników i były mniej cykajace być może pomoże większy rezystor na wejściu bo wrażenie jest przerysowania cykaniem poza tym jest ok. Perles aluminiowy cykał mniej jest po prostu lepszy.Aluminium jest twardsze i ostrzejsze
Zobaczymy, jak dotąd czytałem pozytywne opinie. Nie oczekuje jakiś fajerwerków.Pamiętaj o jednym - SB w oryginalnej zwrotce do SB ARA parę rzeczy skopała. Dopytaj kogoś kto już budował Arya czy ta zwrotka jest poprawna.
możesz mieć duży problem z bassem