Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Do przodu
Do przodujeszcze trochę i będzie granie. Czyżby jutro?
![]()
Klasyczne, ładne mebelkiPrace zakończone.
Wyczyszczenie tych obudów szlifierką taśmową to pół godziny pracy.
To by trzeba zrobić dość starannie, aby uzyskać płaszczyznę do klejenia doczołowego, bez szczelin. Czy nie lepiej byłoby wykorzystać ten istniejący "zamek" (oczyścić tylko pozostałe resztki kleju/wiórówki) i wokół przyciętej z lekkim zapasem formatki czołowej wyfrezować podobny zamek, tak by pasował do skrzynki?Będziesz musiał zjechać ten wystający rant na froncie obudowy, aby front porządnie się przykleił.
To by trzeba zrobić dość starannie, aby uzyskać płaszczyznę do klejenia doczołowego, bez szczelin.
Takiej używam![]()
...a w gratisie zajechane kanty
To się da zrobić, ale bez oklejania HDF-em się nie obędzie jeśli chcesz mieć ładne obudowy.
Wzmocnienia jakoś wkleisz, to nie problem.
Będziesz musiał zjechać ten wystający rant na froncie obudowy, aby front porządnie się przykleił.
Jak dobrze wyliczysz HDF to nie będzie z tym problemu i będziesz miał równiutko.
Trochę takie sztukowanie, ale da się.
A jakie głośniki planujesz tam zamontować?
Zakupiłem tą lamelownicę na promocji, ukazało się że akurat wszystko parkside było -20%, więc wyszedłem obładowany ich klamotami.
Lamelownica spoko, piła siedzi sztywno, wydaje się lepiej wykonana niż erbauer z casto, luzy myślę że w normie. Wyje to jak otępiałe, wręcz zaskakuje pod wym względem.