Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Papierem ściernym na dużej kostce wyszlifuj bo wygląda że ubytki są niewielkie.Michał K. napisał:tak czy siak skosy lekko zaszpachluje bo piła gdzie niegdzie pozostawiła po sobie niemiłe rowki

Bartuś napisał:zaczynam budować monitorki
jak sie postarasz to wyjdzie w tej samej cenie lub drozej o np lakierDaVid napisał:Fornir drożej wychodzi ale efekt lepszy
kup b-r alpharda - dostepne w kazdym sklepie i na allegro. najlepsze plastiki tylko szkoda ze juz coraz mniej tego i coraz drozej :???:kombo napisał:Jaką rurą BR można zastąpić tą polinkową 68mm żeby miała szerszy 'kapturek'(tzn więcej zasłoniła)?
Bartuś napisał:jako ciekawostke dodam, że otwory pod głośnik były robione nie scyzorykiem jak mc giver tylko pożadnym sprzętem do tego stworzonym![]()
no to mogles porządnym sprzętem do tego stworzonym najpierw zrobic frezy potem wyciac dziury...Bartuś napisał:jeszcze nie pora żebym bawił sie w podfrezowanianie mam pojęcia jak sie za to zabrac

daniel69 napisał:no to mogles porządnym sprzętem do tego stworzonym najpierw zrobic frezy potem wyciac dziury...
a do czego ci szablony? robisz cyrkiel i jazda wg danych producentaBartuś napisał:nie mam jeszcze głośników i szablonów
czasami sypie sie system forum. jakos wyjatkowo czesto w tym temacie :???:daniel69 napisał:nie wiem jak ty to zrobiles ale cytat ktory podales nie ja wypowiedzialem