Jurek mi uzmysłowił mój błąd, nie założyłem, że to dwa trafa na sobie. Tak, to zły pomysł, jedno trafo będzie mniej siało, choć dobry zasilacz do audio to koszt ze trzech takich trafek, nowych.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dla mnie te wszystkie drukarki maja wiecej wad niz zalet
dlatego nadal ich nie mam
montowalem drogie wydruki 3d od basser https://sklep.basser.pl/pl/dystanse-mdf/873-pdmercw124-panele-glosnikowe-mercedes-e-w124-coupe.html
to cholerstwo sie ciagle rozrarstwialo i rozpadalo :/
a to kosztuje 500zl![]()
Słoje się ładnie zgrywają ,pełna profeska .
jesli mozna to podziel sie takze wskazowkami jak skladasz obudowe i jakich materialow uzywasz ;yyy
jesli mozna to podziel sie takze wskazowkami jak skladasz obudowe i jakich materialow uzywasz ;yyy
. Od spodu i od góry kratki wentylacyjne wklejone od wewnątrz i całość jak wspomniałem wylakierowana. Radiatory do przodu przykręcone są za pomocą kawałka mdf dzięki czemu nie ma przejścia między aluminiowym radiatorem lewym i prawym. Masy będą podpięte do radiatorów osobno. Rozwiązanie sprawdzone i wykorzystane przeze mnie w wielu projektach. Np i tym:
a jak mocujesz siatke metalowa od srodka ? na jakies listweki ?