Ja tego kleju używam codziennie. Nie z braku laku, ale dlatego, że nie ma konkurencji do pewnych zastosowań. Nie wszystko zrobisz wikolem, a już z pewnością nie w takim czasie jak dobrym cyjanoakrylem.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Solidny ścisk kuty zapadkowy jest czterokrotnie droższy od klasycznego yato. W przypadku 800mm to koszt między 150-200zł. Tylko, że dla hobbystycznego klejenia nie widzę sensu. Te yato są całkiem w porządku. Chyba, że ktoś chce coś lepiej wykonanego i solidniejszego to można brać np irwin record - to koszt x2 wtedy.nie wiem ile trzeba wydać za coś na prawdę solidnego?
Te irwin są solidne, sam ich nakupiłem jak były w promocji. No wiadomo w porównaniu z zapadkowymi bardzo nieporęczne w operowaniu, ale jak trzeba coś doj....ać to porządny ścisk śrubowy nie ma sobie równych. Pozdrawiam.Solidny ścisk kuty zapadkowy jest czterokrotnie droższy od klasycznego yato. W przypadku 800mm to koszt między 150-200zł. Tylko, że dla hobbystycznego klejenia nie widzę sensu. Te yato są całkiem w porządku. Chyba, że ktoś chce coś lepiej wykonanego i solidniejszego to można brać np irwin record - to koszt x2 wtedy.